Kizlar panik atak anında nasil rahatlıyorsunuz napoyorsunuz cok kötüyüm ilac da kullaniyorum ama daha 2 gun oldu baslayali etki etmedi henuz sanırım napabilirim basina gelen varmi
Ilacim citol cnm 20 mgİlacınınn adı ne ? Yada kodlamayla yaz
Devamli okuyorum tesbih çekiyorum geceleri cok tekrarlıyor dusunceler beynimi bırakmıyorCanım o an felak nas ayet el kürsi okuyorum . İlaç da bir süre sonra etkli olur
Benim panik atak olma sebebim cok farkli malesefBende patik atak olmuştu.Doktor denetiminde 2 yıl kadar ilaç kullandım.Bu berbat ruhsal sorun zamanla geçiyor, üstünüzde kalmıyor.Soğukkanlılık önemli...ben bu hastalığı tanıdıktan sonra, ataklar başlayınca camın önünde derin nefes alıp sakin olmaya çalıştım veya bir yerlerde oturup fazla hareket etmeden kısa nefeslerle geçici olduğunu düşünüp geçmesini bekledim. Bence - soğukkanlılık , tecrübe ,sabır - bide serin hava iyi geliyordu.
Teşekkür ederim deniycem;(Panik anında Dikkatinizi dağıtmaya çalışın. Etrafınızda olan nesnelere odaklanıp gördüğünüz eşyaları tek tek sayın. Soğuk suyla ellerinizi yıkayıp parmaklarınızı,bileklerinizi,kollarınızı oynatın
Sana gerçekten samimi söylüyorum bana inan citol teyzem kullanıyor ve panik atak yasamiyor ruh hali çok iyi ve hiç takmıyor kafaya birşey. Aşırı relax . Kotu bir yan etkisi patavatsızlik yapıyor. Agzina geleni ulu orta soyluyirIlacim citol cnm 20 mg
Sana gerçekten samimi söylüyorum bana inan citol teyzem kullanıyor ve panik atak yasamiyor ruh hali çok iyi ve hiç takmıyor kafaya birşey. Aşırı relax . Kotu bir yan etkisi patavatsızlik yapıyor. Agzina geleni ulu orta soyluyir
.
Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim şükür 1 seansta iyileştim yıllardır rahatım inşallah en kısa zamanda kurtulursunuzKizlar panik atak anında nasil rahatlıyorsunuz napoyorsunuz cok kötüyüm ilac da kullaniyorum ama daha 2 gun oldu baslayali etki etmedi henuz sanırım napabilirim basina gelen varmi
Psikologla 1 seansta nasıl iyilestiniz kiPsikoloğa gitmeni tavsiye ederim şükür 1 seansta iyileştim yıllardır rahatım inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz
Teyzem 3 senedir kullanıyor Citol'uNormalde de biraz patavatsizim zatenama inan umursamaz olmayi istiyorum artik. Ne zamandir kullaniyor teyzeniz peki
Düşünce tarzımdan kaynaklandığını anlattı ben de o şekilde düşünmeye başladım şükür 8 yıldır çok rahatım sonrasında hiç tedavi görmedim.O yüzden kesinlikle psikolog diyorumPsikologla 1 seansta nasıl iyilestiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?