Çocuk sahibi olmak istiyoruz 2 aydır geçen ay bisy olmadı bu ayda dün olmam gerekirken regl olmadım bugunde olmadım 4 gündür rahatsızım temizlik yaparken cam çerceve actım farkında olmadan tutulmuşum fena şekilde üşütmüşüm 2 gündürde bacaklarım karnım sırtım omuzlarım sol yumurtalıgım fena şekilde gece beni uyutmıycak sekılde ağrıyo göğüslerimde şisti pko hastası oldugum ıcın dengesizlik oluyodu saten 31 günde bir oluyodum ama bu sefer 33.günüm bugun ama olmadım sabah eczaneye gittim test aldım ama negatif cıktı bende daha fazla dayanamadıgım ıcın ağlarak hastaneye gıttım doktor bir sürü antibiyotık verdi dedım adet günüm gectı test yaptım negatıf doktor söyle söyledı testler herzaman dogru cıkmayabılıyor dogru uygulayıp uygulamadıgımı sordu dogru uyguladım dedım oda tamam dedi inş hamıle degılsındır yoksa bu ilaclar çocugu öldürebilir dedi ilaçları almak ıcın eczaneye gittim ordakı arkadasa anlattım durumu test dogrudur takılmayın dedı kan tahlılı ıcın bıraz daha beklemenız gerekır dedı sımdı ise beklıyım dıyorum ama kuzenım en az 10 gun beklemen lazım dedı ama ben ilaçları ıcmezsem ölücem zaten az önce öksürmekden kustum başım döndü koltuga zor oturdum her yerım tutulmus sekılde göğüsümun tam altı ve sol yumurtalıgım inanılmaz agrıyo yakınımda akrabam yok evde tekım eşimin işi uzak hapların sadece 1 tanesını ıctım sımdı halım olsa kalkıp acile gidicem bayıltın beni ağrılarımı dindirin diye korkuyorum hamilemiyim şüphe olusdu içimde(