Kızlar acil yardım lazım lütfennn

Çizgi var , hayırlı olsun inşallah

Valla eğer kendinde anormal seyler görüyorsan biraz sabredip test yap bende oyle yaptım adet gunume kadar sabrettim simdi silik cizgi emin olamiyorum yine sabrediyorum yarin ilk idrarla tekrar yapacağım insallah dedigin gibi vardir Rabbim hepimizin gonlune gore versin

Şimdi aldım sonuçlarımı yinee. Negatif maaleseff deliricem artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah saçma sapan belirti yaşıyoruzz işte

Her hamilelik bir olamaz. 3 kez gebe kaldım, 2 çocuğum var hiç biri adet günü geçmeden çıkmadı. Hepsinde de hamile olduğumu 100% biliyordum. 3 gün kala çok erken. 4 gün sonra yapacaksınız

Şimdi aldım sonuçlarımı yinee. Negatif maaleseff deliricem artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah saçma sapan belirti yaşıyoruzz işte

Yaşıyorumm daha doğrusu
Regline 9 gün varsa negatif cikmasi normal degilmi cok erken olur şuan iliski yasasanda döllenme zamanini bilemezsin ki o yuzden bence adetini bekle en azından 3 gun kala falan test yaptır insanin kendine pek hayrı olmuyor beyni duruyor ama baskasi icin mantikli dusunebiliyorsun burasi o yuzden cok yol gosterici oluyormus gercekten

Başkası için mantıklı düşünüyoruz dediğin gibide bu belirtiler neyin nesi anlamış değilim neden olmuyor neden ağrı sızı çekiyorum anlamadım valla RABBİMM NERDE VARSA HERKESİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAHHH ❤

E bir çoğu adet döngusunden once de var o yuzden yanılıyoruz genelde ama mutlaka ya daha baskın ya daha önce olmayan bisey olur kendinde hissettik diyorlar zaten hep anne oldugunu ogrenenler de umudunu kaybetme 9 gün cok erken tekrar bi bakarsin testte

İnşallah hiç umudum kalmadıda

Canim
Merhaba galiba hamilesin çok sevindim belirtilen neydi ne zaman öğrendin ?

Canim
Merhaba galiba hamilesin çok sevindim belirtilen neydi ne zaman öğrendin ?
Evet canım anlamadığım şekilde oldu çok şaşırdım. Zaten ilac kullandığım için test yapiyordum. Çünkü doktorum hamile kaldığını öğrenir öğrenmez ilacı kes dedi bende riske atmadım. Ama aşırı yorgunluk vardı sucuktan tiksindim sigara kokusu baya bir rahatsız etti beni. Adetime daha vardi ama test yaptim silik çıktı. Ertesi gün doktora gittim ve 19.25ti şuan 8 haftaligiz cok şükür

Merhaba anneler acil bilgilerinize ihtiyacim var.4 subatta regl oldum 10 subatta bitti ve 20 subatta kahverengi lekeler geldi 3 gün sürdü kesildi ara ara kasik agrisi devam etti 5 mart regil günüm olmadim 4 gün reglden gecti ve goguslerde gerginlik var idrar yaparken sol kasıkta agrı var sizce hamilemiyim 1 senelik evliyim korunmasiz iliski oldu yardimci olursaniz sevinirim

Canım idrar testi yaptin mi. Bazıları cok erken diyebilir ama ben adet günümden tam 5 gün önce yaptım silik çıktı. Ertesi gün kan verdim 29 gibi birşey cıkmıstı. Bence git test al sonra aklin karışırsa hemen kan ver en iyi sonucu kan tahlili verir ve suan varsa da kan tahlilinde kesin çıkar

Benimki gibi belirtilerin varmiydi test pozitif ciktiginda ona gore bende test yapim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…