kan verr olabilirsinnKızlar bu ay ben ovülasyon dönemine dikkat ettim ve adetime 4 gün varken kahverengi lekenme gördüm. Idrar testi yaptim negatif. Fakat bende yaklaşık 2 yada 3 haftadır fazlasıyla bel ve kasık ağrım var. Göğüslerim büyüdü ve kendi renginden 1 tık koyu rente ve göğsümde küçük küçük beyaz şeyler var nedeni nedir hamile miyim ama testte negatif kan mi versem bilemedim yardım edin lütfen
Ama daha adetime var şimdi çıkar mikan verr olabilirsinn
he erken o zaman bekleyin bence biraz dahaAma daha adetime var şimdi çıkar mi
3 gün var adetime yani tahminimcehe erken o zaman bekleyin bence biraz daha
bence bi 10 gün daha bekleyin3 gün var adetime yani tahminimce
Yaa ben hemen öğrenmek istiyorum çünkü 1 kere düşük yaptım istiyoruz 3 ay olmadı insallah olmuştur. Hemen öğrenme şansım yok degil mibence bi 10 gün daha bekleyin
bi 10 güncük sabredin bence inşallah güzel sonuçlar alırsınızz :)Yaa ben hemen öğrenmek istiyorum çünkü 1 kere düşük yaptım istiyoruz 3 ay olmadı insallah olmuştur. Hemen öğrenme şansım yok degil mi
İnsallah ya teşekkür ederimbi 10 güncük sabredin bence inşallah güzel sonuçlar alırsınızz :)
Ovulasyon dönemine ne ile dikkat ettin? Eğer ovulasyon testi kullandıysan onu yarın bir daha dene koyu çift cizgi çıkarsa hamilesin :)) Uygulamadan falan takip ediyorsan herkesin farklı dönemde oluyo, onu gercekten tutturmak zor oluyor. İnş hamilesindir regl geçtikten sonra testi tekrarlamanı öneririm.Kızlar bu ay ben ovülasyon dönemine dikkat ettim ve adetime 4 gün varken kahverengi lekenme gördüm. Idrar testi yaptim negatif. Fakat bende yaklaşık 2 yada 3 haftadır fazlasıyla bel ve kasık ağrım var. Göğüslerim büyüdü ve kendi renginden 1 tık koyu rente ve göğsümde küçük küçük beyaz şeyler var nedeni nedir hamile miyim ama testte negatif kan mi versem bilemedim yardım edin lütfen
Pepapp diye bir uygulama ile takip ettim. Ovulasyon testi kullanmadim daha 7 aylik evliyim onun ne olduğunu bilmiyorum beni aydınlatın lütfenOvulasyon dönemine ne ile dikkat ettin? Eğer ovulasyon testi kullandıysan onu yarın bir daha dene koyu çift cizgi çıkarsa hamilesin :)) Uygulamadan falan takip ediyorsan herkesin farklı dönemde oluyo, onu gercekten tutturmak zor oluyor. İnş hamilesindir regl geçtikten sonra testi tekrarlamanı öneririm.
Benim de aynıKızlar bu ay ben ovülasyon dönemine dikkat ettim ve adetime 4 gün varken kahverengi lekenme gördüm. Idrar testi yaptim negatif. Fakat bende yaklaşık 2 yada 3 haftadır fazlasıyla bel ve kasık ağrım var. Göğüslerim büyüdü ve kendi renginden 1 tık koyu rente ve göğsümde küçük küçük beyaz şeyler var nedeni nedir hamile miyim ama testte negatif kan mi versem bilemedim yardım edin lütfennn
Yumurtlamanın üstünden en az 11 gün geçtiyse kan tahlilinde çıkar. Ama regli gününe bişey kalmamış bence bekleKızlar bu ay ben ovülasyon dönemine dikkat ettim ve adetime 4 gün varken kahverengi lekenme gördüm. Idrar testi yaptim negatif. Fakat bende yaklaşık 2 yada 3 haftadır fazlasıyla bel ve kasık ağrım var. Göğüslerim büyüdü ve kendi renginden 1 tık koyu rente ve göğsümde küçük küçük beyaz şeyler var nedeni nedir hamile miyim ama testte negatif kan mi versem bilemedim yardım edin lütfennn
Malesef yine test yaptım negatif arastirdigima göre önceden olan adetten kalma kanmış yani yine negatif çünkü pozitif olsaydı şuana kadar çıkardı. Çünkü düşük yaptığım hamilelikten ben idrar testinde çok erken görmüştüm 3 gün önce gördüm hamile olduğumu yani hamile olsaydım belli olurdu diye düşünüyorum umudum kalmadi neyse birdahaki sefere artıkBenim de aynı( test yaptım negatif. Bugün regl günüm kanamam yok. Sadece sildiğimde koyu bi akıntı geliyo
Beklememe gerek kalmadı çünkü eski kanmış yani yine negatif üzgünüm her seferinde umutlaniyorum ama olmuyorYumurtlamanın üstünden en az 11 gün geçtiyse kan tahlilinde çıkar. Ama regli gününe bişey kalmamış bence bekle
Üzülme güzel kardeşim rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurBeklememe gerek kalmadı çünkü eski kanmış yani yine negatif üzgünüm her seferinde umutlaniyorum ama olmuyor
Yaa ne güzel bir mesajdır bu. Çok teşekkür ederim bu güzel duaların için insallah rabbim banada nasip eder dua ediyorum Rabbim isteyen herkese en sagliklisindan nasil etsinÜzülme güzel kardeşim rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurbenim ilk bebeğim kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu rabbim 9 ay sonra yeniden nasip etti çok şükür sağlıklı biliyorum çok üzülüyorsun asla isyan etme şükret ve dua et rabbim nasip eder bu işlerde en önemlisi stres elinden geldiğince stres yapmamaya çalış. Bebek olsun diye değil eşinle hoş zaman geçirmek için yaklaş Benden nacizane tavsiyeler olsun sana başından geçenleri yaşamış biri olarak yazıyorum sana sevgilerle
Amin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.Yaa ne güzel bir mesajdır bu. Çok teşekkür ederim bu güzel duaların için insallah rabbim banada nasip eder dua ediyorum Rabbim isteyen herkese en sagliklisindan nasil etsin
Tebrikler canım hamilesin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende aynı şekilde 18 ocakta regli oldum 25 inde bitti afedersin 29 unda ise ilişki oldu 30 undan beri göğüslerim şiş 4 5 gündür inanılmaz baş ağrısı yaşıyorum aynı zamanda özellikle sağ kasığımda batmalar kramplar giriyor bugünden itibaren reglime 9 gün var kafam çok karışık 9 da hastaneye gidicem nolur banada dua eder misinizMerhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkıyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum