Kizlar acil yardim!Gebelikte guatr sorunu yasayanlar :(

Cocugumumudum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
53
26
3
31
Arkadaşlar merhaba bugün doktora kontrole gittim ve bebegim 9+6 haftalik çok şükür herşey yolunda çok bekledik bu gunleri.Arasira lekelenmem oluyordu bundan sikayetciydim .zaten doktor baya taramalı kan testi istedi yaptik neyse fuarla ilgili problem olduğunu endokrin bölümüne gitmemi söyledi düşük bile yatırabiliyormuş bu hormon.Bebgim herşey yolunda ama bunu duyunca bi garip oldum.Gebelilten once normal hayatimda yoktu gebelikte oldu Yasayanlar veya bilenler yazabilirmi rica etsem

Bendd canim 7 haftamdan beri kullaniyorum suan senin kac sknti yapilcak bisi değil düşüyor ilacla duzenli kullan

Yediğim hiç birşey Midemde durmuyor kilo veriyroum sürekli kilolu hamile kaldım baştan seviniyordum ama herşey kararında güzel midemin aşırı bulanmasida buna bağlı olabilirmis

Hasimato vardı ablamda
Bı oğlu

Birde ikizleri var doğal yolla kendiliğinden

İlaçları düzenli içince hiç bir sıkıntı olmuyor. Ve sürekli kan verin.

Anladım bende gebelikten once prolaktin yüksekliği vardi bi dostinex verdi herşey normale döndü buda gebeyken cıktı. Insllh düzene girer

Yıllardır tiroit hastasıyım. Hiç merak etmeyin her gün bi tane hapla herşey düzene giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…