- 12 Mayıs 2020
- 53
- 26
- 3
- 31
- Konu Sahibi Cocugumumudum
-
Bendd canim 7 haftamdan beri kullaniyorum suan senin kac sknti yapilcak bisi değil düşüyor ilacla duzenli kullan
Tsh kaç çıkmış
Tsh 10un üstüne çıkınca sıkıntılı dedi doktorum. Ama bu uzun sürer de ilaç içmezsek sıkıntılı imiş. Benim 12 çıkmıştı. Hemen ilaca başladım. Bir haftada düzeldi.Bilmiyroum demedi sadece endokrin bölümüne git dedi
Hasimato vardı ablamdaArkadaşlar merhaba bugün doktora kontrole gittim ve bebegim 9+6 haftalik çok şükür herşey yolunda çok bekledik bu gunleri.Arasira lekelenmem oluyordu bundan sikayetciydim .zaten doktor baya taramalı kan testi istedi yaptik neyse fuarla ilgili problem olduğunu endokrin bölümüne gitmemi söyledi düşük bile yatırabiliyormuş bu hormon.Bebgim herşey yolunda ama bunu duyunca bi garip oldum.Gebelilten once normal hayatimda yoktu gebelikte oldu Yasayanlar veya bilenler yazabilirmi rica etsem
Teşekkür ederim gebelikteki yaşadınız bu durumu yoksa oncesindemiTsh 10un üstüne çıkınca sıkıntılı dedi doktorum. Ama bu uzun sürer de ilaç içmezsek sıkıntılı imiş. Benim 12 çıkmıştı. Hemen ilaca başladım. Bir haftada düzeldi.
O nedemek canım bi fikrim yokHasimato vardı ablamda
Bı oğlu
Birde ikizleri var doğal yolla kendiliğinden
Gebeliğin 8. Haftasında yaşadım.Teşekkür ederim gebelikteki yaşadınız bu durumu yoksa oncesindemi
Icimi rahatlattiniz sagolunİlaçları düzenli içince hiç bir sıkıntı olmuyor. Ve sürekli kan verin.
3 kusur cikmisti 2 kusur.olmasi.lazimDoktor kaç çıktığını söylemedi.O anlık telaşla bende sormadım.Ilk defa başıma geliyor.Yani hayat memat meselesimi ilaçla düzene gidermi onu merak ediyorum.Bu arafa sizin kacti
Yıllardır tiroit hastasıyım. Hiç merak etmeyin her gün bi tane hapla herşey düzene giriyor.Arkadaşlar merhaba bugün doktora kontrole gittim ve bebegim 9+6 haftalik çok şükür herşey yolunda çok bekledik bu gunleri.Arasira lekelenmem oluyordu bundan sikayetciydim .zaten doktor baya taramalı kan testi istedi yaptik neyse fuarla ilgili problem olduğunu endokrin bölümüne gitmemi söyledi düşük bile yatırabiliyormuş bu hormon.Bebgim herşey yolunda ama bunu duyunca bi garip oldum.Gebelilten once normal hayatimda yoktu gebelikte oldu Yasayanlar veya bilenler yazabilirmi rica etsem
Benim gebelikte cıktı anlam veremedim ama herşey Allahtan..ilaç düzenli kullanınca birşey olmuyorsa sevindim.Sizin Normalden vardi yoksa gebelikteki ciktiYıllardır tiroit hastasıyım. Hiç merak etmeyin her gün bi tane hapla herşey düzene giriyor.
En önemli konuda şu nasıl randevu alındığı endokrin bölümünden yarın için randevu aldık ama dahiliyeden alınması lazimmis galiba doğrumu yaptik bilmiyorumYıllardır tiroit hastasıyım. Hiç merak etmeyin her gün bi tane hapla herşey düzene giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?