• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar acil yardım eski saçıma dönmem lazım(resimli)

Gixem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
29
0
36
İstanbul
saçlarımı zaman içinde mahvedip sarıdan kırmızıya vs değiştire değiştire en sonunda dün siyaha boyadım.eşimin hoşuna gitmedi yine eski saç rengime dönmek istiyorum ama saçlarım çok yıpranmış bi durumda acil yardım ne olurrr.... $2.webp$WaMp!RéLLã.webp$gizem 2009 (1).webp

sacında yıpranmıs ama eski sacına dönmek istiyorsan biraz daha yıpranmasını göze alacaksın.
beyaz sabunla yıkayınca siyah boya akıyor diyorlar istersen bir dene.
diğer sacına dönmek içinde koaföre gitmelisin oda peroksitle orielle açar telas etme :80:

sacında yıpranmıs ama eski sacına dönmek istiyorsan biraz daha yıpranmasını göze alacaksın.
beyaz sabunla yıkayınca siyah boya akıyor diyorlar istersen bir dene.
diğer sacına dönmek içinde koaföre gitmelisin oda peroksitle orielle açar telas etme :80:

ya bi an önce kurtulayım eşim dünden beri moralimi bozuo kızdırıo ::43: sabunu denemeye başlıyım bari

2. resimde çok güzelsin canım bence de ona dön, ama siyahtan dönüşün orial ile olur ancak başka çare yok iyi bir kuaförde yaptırırsan sorun olmaz ama çok yıpranmışsa biraz bekle derim.

sarı bu kadar yakıstıgı halde neden sıyah yapma geregı duydun kesın kıskananlar ayy sen beyaz tenlısın sıyah senı acar demıstır :2: cnm benım benım konuma bak loreal matrıx boya sılıcı dıye orada cozum bulabılırsın:69:

saçlarımı zaman içinde mahvedip sarıdan kırmızıya vs değiştire değiştire en sonunda dün siyaha boyadım.eşimin hoşuna gitmedi yine eski saç rengime dönmek istiyorum ama saçlarım çok yıpranmış bi durumda acil yardım ne olurrr....Eki Görüntüle 115314 Eki Görüntüle 115313 Eki Görüntüle 115312

aynı hatayı bende yaptım...ilk başta kendimi peruk takmış gibi hissetsemde aslında hoşuma gitmeye başladı...ama dalga geçmeleri beni deli ediyor nasıl dönüceğimide bilmiyorum...

beyaz tenliye siyah yakışmıyo zaten yüz çok beyaz kalıyor..
Kumral tercihin olmalı zaten karar doğru.
Önce karamelle başla balköpüğü(zaten kahve olur)
sonra kumral..
sonra küllü kumral şeklinde bence 3 aşamayla açılır..
en son röfle olurr süperde olur:17:

Back