• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım edin mahvolduk...

çok şükür ki uyuz değilmişim :) kaşıntımın sebebi stresmiş,ve kafayı bir şeye takınca böyle deli gibi kaşınıyorum yani psikolojik arada yine oluyor malesef sonra geçiyor garip bi durum.

mite lar yapmıştı bana. sizinki yine iyiymiş ben baygınlık geçirdim :( her yerimi kanatana kadar kaşımıştım.:26:
mite lar görünmeyen asalaklar. halılarda bulunuyor genelde. deri kalıntıları ile besleniyorlar . çaresi kortizonlu krem ve alerjik haplardı benim için. :43:

yorumların hepsini okuyamadım ama uyuz olabilir mi diye düşündüm bir an, umarım derdinize derman bulmuşsunuzdur

yorumların hepsini okuyamadım ama uyuz olabilir mi diye düşündüm bir an, umarım derdinize derman bulmuşsunuzdur
Merhaba sorunu çözebildinizmi aynı sorun bizdede var heryerımız kaşınıyo bizimki tahtakurusuymuş kurtulması cok zor bi böcekmiş napıcaz bılmıyom ilaçladık heryerı ama larvalardan yıne cıkıyorlar başına gelen nasıl kurtuldunuz yazarsanız seviınırım

Merhaba sorunu çözebildinizmi aynı sorun bizdede var heryerımız kaşınıyo bizimki tahtakurusuymuş kurtulması cok zor bi böcekmiş napıcaz bılmıyom ilaçladık heryerı ama larvalardan yıne cıkıyorlar başına gelen nasıl kurtuldunuz yazarsanız seviınırım
Siz nasıl kurtuldunuz tahtakurusundan acaba lütfen acil cevap bekliyorum

Back