• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım edin mahvolduk...

ayyy inanmıorum yaaa uyuz olduk yani ay güliimii agliimi evet cnm hapta verdi bize....napabiliiriz cnm alternatif bişe yokmu bu nerde yasar cnm ya
VALLA NETTEN Bİ ARAŞTR DERİM . DOKTORUN DEDİĞİNİ DE HARFİYEN YAP MORALİNİ BOZMA İLLAKİ KURTULACAKSINIZ
............................................................

ya siz yine iyisiniz ben 9 aydır kaşınıyorum.allahtan bulaşıcı değil uyuz değilim yani.ama kaç doktora gittim bi çözüm yok.gerekli bütün tahtiller yapıldı çok şükğr hepsi temiz çıktı.kaşınmaktan kanatıyor ve yara yapıyordum.şuan yine ilaç kullanıyorum geçmesini diliyorum.sizede çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

ayyy inanmıorum yaaa uyuz olduk yani ay güliimii agliimi evet cnm hapta verdi bize....napabiliiriz cnm alternatif bişe yokmu bu nerde yasar cnm ya
VALLA NETTEN Bİ ARAŞTR DERİM . DOKTORUN DEDİĞİNİ DE HARFİYEN YAP MORALİNİ BOZMA İLLAKİ KURTULACAKSINIZ
............................................................

SAOL CNM İNŞALLAH:Saruboceq:

ya siz yine iyisiniz ben 9 aydır kaşınıyorum.allahtan bulaşıcı değil uyuz değilim yani.ama kaç doktora gittim bi çözüm yok.gerekli bütün tahtiller yapıldı çok şükğr hepsi temiz çıktı.kaşınmaktan kanatıyor ve yara yapıyordum.şuan yine ilaç kullanıyorum geçmesini diliyorum.sizede çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

CNMMMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN opuyorumnanaktan NEDENİDEMİ BELLİ DEĞİL...?YA BU NASIL GECER BİLMİORUM GİDEREK ARTIYOR ACABA SENİN PSİKOLOJİKMİ?

ya haşere flan sarmış olmasın evi tahta kurusu flan açıkta bibe kestane ceviz fındık v.b şeyler varmı yada kurtuğunuz bişiler onlar geln böckler sizi yiydr blki

geçmiş olsun, duştan çıkarken iki yemek kaşığı üzüm sirkesi ile bir litre suyu karıştırıp kaşınan yerlerinize dökün biraz acı oluyor ama kaşıntıyı azaltıyor

CNMMMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN opuyorumnanaktan NEDENİDEMİ BELLİ DEĞİL...?YA BU NASIL GECER BİLMİORUM GİDEREK ARTIYOR ACABA SENİN PSİKOLOJİKMİ?[/Q çok sağol bilmiyorumki hiç öyle bişey demedi doktorlar.dermotoloğa gidiyorum başka bir bölüme gitmem gerekmi diye defalarca sordum hayır dediler.allah hepimize şifa versin

Geçmiş olsun öncelikle. Pire gibi bir şey olsa mutlaka görürdünüz bir yerlerde.
Evi de ilaçlatmışsınız. Kişiden kişiye de geçiyormuş.
Okuyunca benim aklıma ilk uyuz geldi.
Yıllar önce halamlarda olmuştu. Kardeşim onlara gittiğinde ona geçmiş, kardeşimden de bana geçmişti.
Bizim de özellikle karnımız, diz ve dirsek içlerimiz çok kaşınırdı. Bir de kaşıntı gece artardı.
Dermatoğa gitmiştik. Kremler vermişti. Onları kullanmıştık. Bütün çarşaflarımızı, çamaşırlarımızı kaynatmıştık ve giymeden önce mutlaka ütülemiştik.
Çok şükür bir süre sonra geçmişti.

Geçmiş olsun öncelikle. Pire gibi bir şey olsa mutlaka görürdünüz bir yerlerde.
Evi de ilaçlatmışsınız. Kişiden kişiye de geçiyormuş.
Okuyunca benim aklıma ilk uyuz geldi.
Yıllar önce halamlarda olmuştu. Kardeşim onlara gittiğinde ona geçmiş, kardeşimden de bana geçmişti.
Bizim de özellikle karnımız, diz ve dirsek içlerimiz çok kaşınırdı. Bir de kaşıntı gece artardı.
Dermatoğa gitmiştik. Kremler vermişti. Onları kullanmıştık. Bütün çarşaflarımızı, çamaşırlarımızı kaynatmıştık ve giymeden önce mutlaka ütülemiştik.
Çok şükür bir süre sonra geçmişti.

canım cok teşşekkür ederim biz yaklasık 1haftadır dedğin gibi yapıoruz camasrıları kaynattık ütüledik....krem sürüyoruzzz dus alıoruz sabah mutlaa yatarken giydiğimizi bile sabah yıkıyoruz....her gece her sabah ayrı kıyafet giyiyoruz nekadr sürdü böyle cnm geçen yerler iz yapıor kalırmı bunlar acaba? nekadar sürdü canım sizde tam olark hatrlıormusun

canım cok teşşekkür ederim biz yaklasık 1haftadır dedğin gibi yapıoruz camasrıları kaynattık ütüledik....krem sürüyoruzzz dus alıoruz sabah mutlaa yatarken giydiğimizi bile sabah yıkıyoruz....her gece her sabah ayrı kıyafet giyiyoruz nekadr sürdü böyle cnm geçen yerler iz yapıor kalırmı bunlar acaba? nekadar sürdü canım sizde tam olark hatrlıormusun

Ne kadar sürdü inan hatırlamıyorum canım. Nerden baksam bir 8-9 yıl olmuştur çünkü.
Ayrıca iz falan kalmamıştı. Siz vakit kaybetmeden başka dermatologlara da gidin bence canım. Allah korusun ilerlemesin.

Ay çok ilginç bi durum gerçekten.Bence evden kaynaklanan bişey değil bu.Bir kişide vardı ve çok bulaşıcı olduğu için hepinize geçti bence.Gelenede hemen geçiyo herhalde.İyi bir cildiye uzmanına gidin bence ihmal etmeyin.Çok geçmiş olsun.Zor durum vallahi..

Ne kadar sürdü inan hatırlamıyorum canım. Nerden baksam bir 8-9 yıl olmuştur çünkü.
Ayrıca iz falan kalmamıştı. Siz vakit kaybetmeden başka dermatologlara da gidin bence canım. Allah korusun ilerlemesin.

Ay çok ilginç bi durum gerçekten.Bence evden kaynaklanan bişey değil bu.Bir kişide vardı ve çok bulaşıcı olduğu için hepinize geçti bence.Gelenede hemen geçiyo herhalde.İyi bir cildiye uzmanına gidin bence ihmal etmeyin.Çok geçmiş olsun.Zor durum vallahi..

kızlar saolunnn bakalım gerileme var...kimi uyuz kimi toz böceği dedi öle böle geçior gibikaydirigubbakcemile2

anlattığınız uyuz galiba çünkü uyuzda bulaşırmış

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yaz eşimle ben de de aynı sorun oldu.Koltuğa oturduğumuzda birden kaşınıyordum kızarık küçük kabarıklar oluyordu kafayı yedim.Doktora gittim böcek ısırmasından alerji dedi ilaçlar biraz rahatlattı.Sonra baktım ki pencerenin önünde milimetrik küçük siyah sineğe benzer böcekler.Bizim ev bahçeli hoş 5. katta oturuyoruz üstelik camlarda sineklikk var ama yine geliyolar.Koltuklarda camın önünde olunca oraya zıplamışlar....Ay çok şükür kış geldi kurtuldum.Denemediğim böcek ilacı kalmamıştı artık sinekliğe sıkıyordum geceden sabaha içeri girmeye çalışan bibakıyorum ölmüş yerde.Çok sıkıntı çektim bu yaz onlardan.Onu hatırlattı bana konu sahibinin anlattıkları.

gecenin bu saati bende deli gibi kaşınıyorum uyuyamadım kalktım araştırıyorum bi yandan kaşınıyorum benim bi kaçgündür kafamda kaşıntı vardı bitten şüphelendim 10 gün önce pazardan toka almıştım acaba tokadanmı bişey bulaştı,yada eşimin kirli iş elbiselerindenmi bulaştı kafayı yicem bende.şimdi vücudumun heryeri kaşınıyor ama kızarıklık filan yok yeni başladı onadanmı acaba inşallah uyuz filan değildir ama daha önce hiç böyle olmamıştım bazen ben bişeyden etkilenince bir süre kaşınırım sonra kendiliğinden geçer umarım yine öyledir, kimseylede paylaşamıyorum alay ederler diye korkuyorum ve utanıyorum öyle pasaklı biride değilim koluklarımı daha geçen cuma halı yıkama makinesiyle yıkadım, eşime bile söylemedim olmazssa sabahtan ilk olarak aile hekimine giderim sonrada cildiyeden randevu alır büyük kapsamlı bi hastaneye giderim of ooofff allah'ım yardım et.:2:

Back