bocektır o ,bende oldu bır kere tüm kolumu sarmıstı kasıntılıydı hatta süreklı artıyordu
doktora gıttmedım o gun ,annem odamı ılacladı yatagımı yıkadı havalandırdı yattım ,bu seferde dıger kolumda ve bacagımda vardı
o gun gıttık doktora doktor böcekten demıstı ,hatta bı bebekte vardı aynı sekılde o gun
gözle görülmeyen bi böcek ismini dedi ama unuttum kac yıl onceydı..
ki bebege herkes mutlaka bakıyordur dımı ama gorememısler ıste.
ee doktora gıtsenıze kac gün olmuş ?
Bizim alttaki eşimin halasının evine ne zaman gitsek kaşınıyoduk.Onlarda kaşıdıkça kabarıyolardı.
Hiç bir krem fayda etmedi.
Ne zaman sonra eltimin oğlu o koltuklara yattı o çocukda kabardı koltuklarda zehirli görünmeyen bir tür böcek olduğunu anladık.Mobilyacıya sorduk o da doğruladı.
Kaldırdılar attılar.Aynısı sizin koltuklarınızda da olabilir yüksek ihtimalle.
tahta kurusu;pire gibi bişey olsa diyecegim ama evi ilaçlatmışsınız..
internetten belirtileri yazsanız ne çıkıyor??
geçmiş olsun..
Çok gecmıs olsun
Farklı bır doktora tekrar gıdın mutlaka.
Soyledıgınıze benzer seyler bende de var suan.
Once cok onemsemedım ama kasıdıgım yerler yara olmaya basladı.
Ama sızın bahsettıgınız gıbı evde baska bırıne gecmedı.
Bugun doktora gıttım ayın 23'ne randevu verdı tekrar.
Yama testı yapacagız dedı.Nasıl bırsey net bılmıyorum ama sırtıma bırkac gunlugune bantlar yapıstıracakmıs kısaca anlattıgı bu.
Sımdılık o gune kadar kasıntılara engel olmak ıcın bır krem verdı bakalım sürdüm bu aksam ama hala kasınıyorum...
başta pire den şüphelenmiştim ama bu kadar ilaçlamaya geçerdi bence bi cildiyeciye tekrardan görünün pire yürür zplar mesela elinde başladıysa yemeye koluna boynuna kadar sıra sıra gider
zalvor uyuz kremi uyuz olmuşunuz o zaman arkadaşm nettten bi araştr bence ewt ondn kurtulmak pek kolay olmuyo çok geçmiş olsuncanım kremin adı ne...??zalvor bizimkii ya ama ne bu bizimki bulasıyor..kaynvalidemde cok var ondan bana geçtii...eşinde daha az kızı evli o geldi onada geçti...ya kafayı yicem artık eşim asker onugörmeye gitcktim gidemiorum:gitme:
bak canım tam uyuzu tarif ediyorsun sıcak yerlerde çkar oda sadece krem mi verdi dr hap ta olabilir kaşntı içinsaol cnm inşallah gecer ya.....cnm bilemiyoruz ne bi doktor uyuz dedi...bi doktor yok deri altında üreyen bilmem ne böceği dedi...krem verdiler tamam ilk ısırılan yer kuruyor gibi oluyo bazen ama baska yerimde cıkıor özellikle karın bölgesi bugun bacagmda koltuk altımdada cıktı kolumda.....bugunküler cıkan yer cember gibi oluyor daire gibi etrafı içine göre daha az kırmızı iiçinde nokta var kırmızı bugunküler öleydi....acaba içimde büyüyormu offffffffffff:gitme:
zalvor uyuz kremi uyuz olmuşunuz o zaman arkadaşm nettten bi araştr bence ewt ondn kurtulmak pek kolay olmuyo çok geçmiş olsun
ayyy inanmıorum yaaa uyuz olduk yani ay güliimii agliimi evet cnm hapta verdi bize....napabiliiriz cnm alternatif bişe yokmu bu nerde yasar cnm yabak canım tam uyuzu tarif ediyorsun sıcak yerlerde çkar oda sadece krem mi verdi dr hap ta olabilir kaşntı için
işte aynı bizde öyleydik.
O zaman ahşap olan başka bir şeyde var bu.sehpada bile olabilir.
Bu böcek ahşapda yaşarmış çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?