• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım edin mahvolduk...

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
Kızlar merhaba bikaçgündür kasıntıdan kızarıklıktan ölüyoruz...kayınvalidemdebasladı önce daha sonra bende daha sonra kaynımda daha sonra kayınpederimde ve eve gelenlerdede cıktı....kızarıklık ve kasıntı sivrisinek ısırıgına benzer türde...ama sivri değil.. Kasıdıkça büyüyor...doktora da giitiik aslında bayram nedeniye ve gece olmasından dolayı asistan vardı pek ilgilenmedi...bi krem verdi...evi ilaçlatın dedi..dün evide ilaçlattık...sabah kalktıgımızda kayıpederimde artmıstı...bu ne olabilir...yardımcı olurmusun bize?acaba diyorum pire thtakurusu yavrusu gibi bişemi deri altındamı yasıyor cünküü oturuyoruz birden vucudumuzda bi kızarıklık ve kasıntı baslıyor..siz olsanız oturdugunuz yerde böcek gezse görüp farketmezmisiniz...bu ne olblr kızlar....yardım edinn

ya yediğiniz bir yiyecek yapmış olabilir çok yağlı flan yediğinizdede oluyo bide bayram ya çikolatadan da olmuş olabilir binmde kollarımd ve bacaklarımın iç tarafında pişik tarzı oldu çikolata yemekten heralde merhemle yada pudra ile gçirile bilir bi dene istersen

cnm benim saol cevabın için...saolsunlar 32kişi bakmıs bi sen yazmıssın....yok cnm öle bişe diilki eve gelene bulasıyor eve gelen kasınıyor evli görümcem geldi onada geçti ondan kaynanası ve görümcesine geçti komsumuza geçti bu ne acaba uyuz olduk sanırım?anlam veremedim krem ilaç kullanıoruzda ayynıyız ya acaba ne bu kafayı yicem

bocektır o ,bende oldu bır kere tüm kolumu sarmıstı kasıntılıydı hatta süreklı artıyordu

doktora gıttmedım o gun ,annem odamı ılacladı yatagımı yıkadı havalandırdı yattım ,bu seferde dıger kolumda ve bacagımda vardı

o gun gıttık doktora doktor böcekten demıstı ,hatta bı bebekte vardı aynı sekılde o gun

gözle görülmeyen bi böcek ismini dedi ama unuttum kac yıl onceydı..

ki bebege herkes mutlaka bakıyordur dımı ama gorememısler ıste.

ee doktora gıtsenıze kac gün olmuş ?

bocektır o ,bende oldu bır kere tüm kolumu sarmıstı kasıntılıydı hatta süreklı artıyordu

doktora gıttmedım o gun ,annem odamı ılacladı yatagımı yıkadı havalandırdı yattım ,bu seferde dıger kolumda ve bacagımda vardı

o gun gıttık doktora doktor böcekten demıstı ,hatta bı bebekte vardı aynı sekılde o gun

gözle görülmeyen bi böcek ismini dedi ama unuttum kac yıl onceydı..

ki bebege herkes mutlaka bakıyordur dımı ama gorememısler ıste.

ee doktora gıtsenıze kac gün olmuş ?

cnmm yaaa bende 10gün nerdeyse kaynvaldmde 15gün olmustur gittik krem verdii sürüyoruzz ama artıo yaaa gögsmde kolumda koltukaltımda var ne bu ya kafayı ycem kimi uyuz dio kmi bilmem nee nebilim yaaa ne buu yatak yogn giysi yıkandı ütülendi ev ilaçlandı aynıı bide söle bi durum var eve geelenede geçiooo ne bu yaaa kafayı yicemm artıkk geçmiooooooooo

Bizim alttaki eşimin halasının evine ne zaman gitsek kaşınıyoduk.Onlarda kaşıdıkça kabarıyolardı.
Hiç bir krem fayda etmedi.
Ne zaman sonra eltimin oğlu o koltuklara yattı o çocukda kabardı koltuklarda zehirli görünmeyen bir tür böcek olduğunu anladık.Mobilyacıya sorduk o da doğruladı.
Kaldırdılar attılar.Aynısı sizin koltuklarınızda da olabilir yüksek ihtimalle.

Bizim alttaki eşimin halasının evine ne zaman gitsek kaşınıyoduk.Onlarda kaşıdıkça kabarıyolardı.
Hiç bir krem fayda etmedi.
Ne zaman sonra eltimin oğlu o koltuklara yattı o çocukda kabardı koltuklarda zehirli görünmeyen bir tür böcek olduğunu anladık.Mobilyacıya sorduk o da doğruladı.
Kaldırdılar attılar.Aynısı sizin koltuklarınızda da olabilir yüksek ihtimalle.

KOLTUKLARII ATTIKK BİLEEEE:gitme: KAÇGÜN ÖNCE ATTIK HEMDE NEYİ ATICAZ BİLEMİYORUMKİ..... OF YAAsenağlama

tahta kurusu;pire gibi bişey olsa diyecegim ama evi ilaçlatmışsınız..
internetten belirtileri yazsanız ne çıkıyor??
geçmiş olsun..

Ya öle bişeykii oturuyorumm birden biyerim kızarıyor ....bakıyorum kabarmıs büyümüş....kasınıor oturdugum yerde bişe gezse ısırsa anlarım....ya cıldırcam artık arkadaslar...ne bu ya ....offf deri altında olan bişe bu..

Çok gecmıs olsun

Farklı bır doktora tekrar gıdın mutlaka.

Soyledıgınıze benzer seyler bende de var suan.

Once cok onemsemedım ama kasıdıgım yerler yara olmaya basladı.

Ama sızın bahsettıgınız gıbı evde baska bırıne gecmedı.

Bugun doktora gıttım ayın 23'ne randevu verdı tekrar.

Yama testı yapacagız dedı.Nasıl bırsey net bılmıyorum ama sırtıma bırkac gunlugune bantlar yapıstıracakmıs kısaca anlattıgı bu.

Sımdılık o gune kadar kasıntılara engel olmak ıcın bır krem verdı bakalım sürdüm bu aksam ama hala kasınıyorum...

tahta kurusu;pire gibi bişey olsa diyecegim ama evi ilaçlatmışsınız..
internetten belirtileri yazsanız ne çıkıyor??
geçmiş olsun..

SAOL CNM İNŞALLAH GECER YA.....CNM BİLEMİYORUZ NE Bİ DOKTOR UYUZ DEDİ...Bİ DOKTOR YOK DERİ ALTINDA ÜREYEN BİLMEM NE BÖCEĞİ DEDİ...KREM VERDİLER TAMAM İLK ISIRILAN YER KURUYOR GİBİ OLUYO BAZEN AMA BASKA YERİMDE CIKIOR ÖZELLİKLE KARIN BÖLGESİ BUGUN BACAGMDA KOLTUK ALTIMDADA CIKTI KOLUMDA.....BUGUNKÜLER CIKAN YER CEMBER GİBİ OLUYOR DAİRE GİBİ ETRAFI İÇİNE GÖRE DAHA AZ KIRMIZI İİÇİNDE NOKTA VAR KIRMIZI BUGUNKÜLER ÖLEYDİ....ACABA İÇİMDE BÜYÜYORMU OFFFFFFFFFFFF:gitme:

Çok gecmıs olsun

Farklı bır doktora tekrar gıdın mutlaka.

Soyledıgınıze benzer seyler bende de var suan.

Once cok onemsemedım ama kasıdıgım yerler yara olmaya basladı.

Ama sızın bahsettıgınız gıbı evde baska bırıne gecmedı.

Bugun doktora gıttım ayın 23'ne randevu verdı tekrar.

Yama testı yapacagız dedı.Nasıl bırsey net bılmıyorum ama sırtıma bırkac gunlugune bantlar yapıstıracakmıs kısaca anlattıgı bu.

Sımdılık o gune kadar kasıntılara engel olmak ıcın bır krem verdı bakalım sürdüm bu aksam ama hala kasınıyorum...

CANIM KREMİN ADI NE...??ZALVOR BİZİMKİİ YA AMA NE BU BİZİMKİ BULASIYOR..KAYNVALİDEMDE COK VAR ONDAN BANA GEÇTİİ...EŞİNDE DAHA AZ KIZI EVLİ O GELDİ ONADA GEÇTİ...YA KAFAYI YİCEM ARTIK EŞİM ASKER ONUGÖRMEYE GİTCKTİM GİDEMİORUM:gitme:

Başta pire den şüphelenmiştim ama bu kadar ilaçlamaya geçerdi bence bi cildiyeciye tekrardan görünün pire yürür zplar mesela elinde başladıysa yemeye koluna boynuna kadar sıra sıra gider

Kremın adını buradan yazmam sanırım dogru olmaz.Özelden yazıyım ama yıne de dr a danısmadan sakın ola kullanma.

başta pire den şüphelenmiştim ama bu kadar ilaçlamaya geçerdi bence bi cildiyeciye tekrardan görünün pire yürür zplar mesela elinde başladıysa yemeye koluna boynuna kadar sıra sıra gider

cnm ev ilaçlandı....koltukları atıldı hergün makina yıkıyor bişeler beyazlar kaynatıldı renkliler ütüleniyor ama kasınıyoruz....ve krem kullanmama ragmen artıyor dierleri kuruyo gibi

canım kremin adı ne...??zalvor bizimkii ya ama ne bu bizimki bulasıyor..kaynvalidemde cok var ondan bana geçtii...eşinde daha az kızı evli o geldi onada geçti...ya kafayı yicem artık eşim asker onugörmeye gitcktim gidemiorum:gitme:
zalvor uyuz kremi uyuz olmuşunuz o zaman arkadaşm nettten bi araştr bence ewt ondn kurtulmak pek kolay olmuyo çok geçmiş olsun

saol cnm inşallah gecer ya.....cnm bilemiyoruz ne bi doktor uyuz dedi...bi doktor yok deri altında üreyen bilmem ne böceği dedi...krem verdiler tamam ilk ısırılan yer kuruyor gibi oluyo bazen ama baska yerimde cıkıor özellikle karın bölgesi bugun bacagmda koltuk altımdada cıktı kolumda.....bugunküler cıkan yer cember gibi oluyor daire gibi etrafı içine göre daha az kırmızı iiçinde nokta var kırmızı bugunküler öleydi....acaba içimde büyüyormu offffffffffff:gitme:
bak canım tam uyuzu tarif ediyorsun sıcak yerlerde çkar oda sadece krem mi verdi dr hap ta olabilir kaşntı için

İşte aynı bizde öyleydik.
O zaman ahşap olan başka bir şeyde var bu.Sehpada bile olabilir.
Bu böcek ahşapda yaşarmış çünkü

zalvor uyuz kremi uyuz olmuşunuz o zaman arkadaşm nettten bi araştr bence ewt ondn kurtulmak pek kolay olmuyo çok geçmiş olsun

bak canım tam uyuzu tarif ediyorsun sıcak yerlerde çkar oda sadece krem mi verdi dr hap ta olabilir kaşntı için
ayyy inanmıorum yaaa uyuz olduk yani ay güliimii agliimi evet cnm hapta verdi bize....napabiliiriz cnm alternatif bişe yokmu bu nerde yasar cnm ya

işte aynı bizde öyleydik.
O zaman ahşap olan başka bir şeyde var bu.sehpada bile olabilir.
Bu böcek ahşapda yaşarmış çünkü

hangisini atıcaz ya abla napıcaz cok zordayız

Back