• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil yardım edin bana...

SipidiGonzales

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
753
3
296
Diğer
kızlar d&p ye mail attım bvlgari omnia amethyste üretimi yokmuş, üretiminin yapılması için talep olması gerekiyormuş fazla.. kızlar ben o parfümü çok istiyorum ya orjinalide tuzlu biraz, sizden ricam lütlfen bana destek olun d&p ye mesaj atın bı parfüm için. bvlgari omnia amethyste üretimini yapın diye.. ama hepimiz aynı şeyi yazmayalımda çakılmasın tabikaydirigubbakcemile3 dp nin ana sayfasına giriyoruz orda iletişim bölümü var ona tıklayınca 'form için tıklayınız' yazıyo oraya girip isteklerimizi yazıyoruz.. lütfen kızlar yardım edin banada üretilsin bu parfüm.. çok hoşş kokuyo ya bence yok böle bir parfüm piyasada çok yumuşacık bi kokusu var...

kızlar şimdi dp den mail geldi, talepten kastımız kişi sayısı değil, bu parfümün sorulduğu yurtiçi ve yurtdışındaki mağazalarımızın sayısıdır. Mesela; Ankara Esat D&P, ıstanbul Beyoğlu D&P, Trabzon D&P den bu parfümle ilgili talep alırsak; Talep sayısı 3 demektir. dediler.. o zaman mail değilde lütfen hangi şehirdyseniz dp mağzalrından bu parfümü istetin ya lütfeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar d&p ye mail attım bvlgari omnia amethyste üretimi yokmuş, üretiminin yapılması için talep olması gerekiyormuş fazla.. kızlar ben o parfümü çok istiyorum ya orjinalide tuzlu biraz, sizden ricam lütlfen bana destek olun d&p ye mesaj atın bı parfüm için. bvlgari omnia amethyste üretimini yapın diye.. ama hepimiz aynı şeyi yazmayalımda çakılmasın tabikaydirigubbakcemile3 dp nin ana sayfasına giriyoruz orda iletişim bölümü var ona tıklayınca 'form için tıklayınız' yazıyo oraya girip isteklerimizi yazıyoruz.. lütfen kızlar yardım edin banada üretilsin bu parfüm.. çok hoşş kokuyo ya bence yok böle bir parfüm piyasada çok yumuşacık bi kokusu var...

nasıl yanı ben o parfumu daha dun aldım hemde dp den evet kokusu gercekten cooook gusel alala nasıl oldu kı böyle bişiy????kafamçokkarıştı

Back