Aslında ben çok bir şey hissetmiyorum sertleşme oluyor ara ara biraz ağrılı gübü geçiyor o kadar benim dayanamayacağım şekilde değil ama 20 dk lık en son nst de sancım 5 tane falan çıkmıştı çokta anlamıyorum açıkçası ama dalgalanma yüksek vardı sizede geçmiş olsun inşallah en güzel şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi hiçbir şey yedirmiyorlar bana sabahtan beri kustuğum halde midem de çok boş oda geriyor beni bilmiyorum valla inşallah bebeğimle bir arada olurumCanım benim sakin ol lütfen. Benim de 1 hafta önce benzer durumum oldu mide bulantısı mide ağrısı kusma yaşadım. Sonrasında değerlerim fırlayınca doğuma alınacaktım 34. Haftamdayım bende. 35. Haftadasın neredeyse şuan doğsa hiç sorun olmadan kucağına alacağın bir haftadasın. Kendini strese sokarsan bebiş de stres olur yapma. Çok mu sancın çıkıyor? Ne olur ne olmaz diye ben de ciğer geliştirici vuruldum o iyi bir şey zaten çocuğa faydası var doğar doğmaz küveze girmeyen çok bebek var bu haftalarda ayrıca
Sakın canını sıkma bak değerlerim düşmeseydi 34te doğuracaktım ve sadece heyecan vardı içimde. Bol bol dua et bebeğini sev karnında ve kendini serbest bırak strese sokma. Bebek de strese girer. Dilerim ertelenebildiği kadar ertelenir ama doğuracaksan da bu haftalarda doğuran çok kişi var. Ve bu minikler erken gelse de çok güçlü oluyor emin ol :) arkadaşım 34te doğurdu bebiş yoğun bakıma girmedi. Ayrıca girse bile o senin bebeğin her zaman seninle olacak ve kalacak. Gözünde korkutma seni çok iyi anlıyorum 1 hafta önce aynı endişeyi yaşadım yoğun bakımda kalır mı diye ama inan en iyisi neyse o olacak onun içinAslında ben çok bir şey hissetmiyorum sertleşme oluyor ara ara biraz ağrılı gübü geçiyor o kadar benim dayanamayacağım şekilde değil ama 20 dk lık en son nst de sancım 5 tane falan çıkmıştı çokta anlamıyorum açıkçası ama dalgalanma yüksek vardı sizede geçmiş olsun inşallah en güzel şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi hiçbir şey yedirmiyorlar bana sabahtan beri kustuğum halde midem de çok boş oda geriyor beni bilmiyorum valla inşallah bebeğimle bir arada olurum
Desteğiniz için çok teşekkür ederim dediklerini kesinlikle dinleyeceğim hayırlısı olsun her şey için umarım sizin içinde her şey çok güzel geçerSakın canını sıkma bak değerlerim düşmeseydi 34te doğuracaktım ve sadece heyecan vardı içimde. Bol bol dua et bebeğini sev karnında ve kendini serbest bırak strese sokma. Bebek de strese girer. Dilerim ertelenebildiği kadar ertelenir ama doğuracaksan da bu haftalarda doğuran çok kişi var. Ve bu minikler erken gelse de çok güçlü oluyor emin ol :) arkadaşım 34te doğurdu bebiş yoğun bakıma girmedi. Ayrıca girse bile o senin bebeğin her zaman seninle olacak ve kalacak. Gözünde korkutma seni çok iyi anlıyorum 1 hafta önce aynı endişeyi yaşadım yoğun bakımda kalır mı diye ama inan en iyisi neyse o olacak onun için
Teşekkür ederim su gibi bir doğum diliyorum ikimiz için deDesteğiniz için çok teşekkür ederim dediklerini kesinlikle dinleyeceğim hayırlısı olsun her şey için umarım sizin içinde her şey çok güzel geçer
ya şöyle mesajlar görünce çok dua ediyorum biliyor musunuz,Sakın canını sıkma bak değerlerim düşmeseydi 34te doğuracaktım ve sadece heyecan vardı içimde. Bol bol dua et bebeğini sev karnında ve kendini serbest bırak strese sokma. Bebek de strese girer. Dilerim ertelenebildiği kadar ertelenir ama doğuracaksan da bu haftalarda doğuran çok kişi var. Ve bu minikler erken gelse de çok güçlü oluyor emin ol :) arkadaşım 34te doğurdu bebiş yoğun bakıma girmedi. Ayrıca girse bile o senin bebeğin her zaman seninle olacak ve kalacak. Gözünde korkutma seni çok iyi anlıyorum 1 hafta önce aynı endişeyi yaşadım yoğun bakımda kalır mı diye ama inan en iyisi neyse o olacak onun için
Ne demek canım benim. Hepimiz telaşlıyız bebeklerimize en güzel yoldan kavuşma derdindeyiz dilerim hepimiz sorunsuz en güzel şekilde kucağımıza alırızya şöyle mesajlar görünce çok dua ediyorum biliyor musunuz,
iyi ki böyle bir site ve iyi ki sizin gibi insanlar var, ne güzel olayı aydınlatmışsınız, paniği yatıştırmışsınız,
İyi ki varsınız gerçekten,
Öncelikle sakin kalın ki sizin stresiniz bebeğe geçmesin. En nihayetinde ikiniz içinde hayırlısı neyse o olacak. Haftanız gayet iyi. Ciğer geliştirici de yapmışlar bu bebeğin ciğerleri için çok önemli ve gelişimini ileri haftalara taşımış oluyor. O haftalarda bebeğim kanala girmişti ve doktor sadece istirahat önerdi. 38+2’de rutin muayenede nst’de sancılarım çıktı ve açıklığım vardı ama ben hiçbir şey hissetmiyordum kasılma dışında. Vajinal doğum istemediğim için doktorum ertesi gün sezaryene aldı. Bu haftada doğum yapsanız bile yoğun bakıma alınmayabilir ki alınsa da onun iyiliği için mecbur sabretmek lazım. Bir tanıdığım 25.haftada doğum yaptı bebeği 400 gr’dı. Şuan maşallahı var durumu çok iyi emekliyor hatta.Merhaba kızlar 34+5 haftalık gebeyim hastaneden yazıyorum size. Mide bulantısı ve karın ağrısıyla geldiğim hastanede nst de sancılarım oldupunu öğrendim 3 kere takıldı nat 3’ünde de sancım çıktı yatış yaptılar ciğer geliştirici iğne ve serum verdiler doğuma alınırım diye çok korkuyorum daha doğrusu doğumdan değilde çocuğum benden uzak kalacak diye çok korkuyorum hemen yanımda istiyordum oysaki benle aynı durumu yaşayan var mı doğumu geciktirseler bile bu ne kadar sürüyor