• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım büyük bi iyilik yapmıs olacaksınız...

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Tercih yapacagim bi kac gün icerisinde ve siralamam 60binlerde ... Sizce sınıf ögretmenligi gelir mi Mersin yada cevresinde ? İlk yada 2. ögretim farketmez... yorumlarınızı bekliyorum...

mersin çevresinin sıralamalarını bilmiyorum ama bence sınıf öğretmenliği öyle ya da böyle gelir.yazabiliceğiniz yerlerden sizin sıralamanıza göre yüksek olandan düşük olanlara doğru sıralamanızı yapabilrsiniz.genelde 2.öğretimlerin başarı sıraları daha düşük.daha zaman da varken en iyisi siz kılavuzu ayrıntılı bir şekilde inceleyip isteklerinizi de göz önünde bulundurarak tercihlerinizi kendiniz veya bi rehber öğretmenden yardım alarak yapın :)

benm de 64 bin sıralamam. ama 2010 klavzuna hiç düvenmiyorum tercihlerimi yaptım inşallah tutar sınıf öğretmenliği. rehber hocam kesin yerleşirsin diyo.

puanlardan sıralamalardan haberim yok ama mersinliyim mersin unv puanı cok yuksek oluyor söylemek istedim

Hepinize tesekkur ederim ama klavuz gercekten cok sacma yapmıslar bu sene hic güven olmaz diyor tum hocalar da :( STELP sana hocan nereler gelir diyor? Dogu kesin geliyor anca ben Mersin cevresi istiyorum inş buralardanda gelir :(

mersin sınıf öğretmenilği 2. ögretim 40 binlerden alıyor moralini bozmak istemem ama bu yıl yerleşmek istiyorsan daha düşük yerleri de yazmalısın umarım seni mutlu edecek bi bölüme yerleşirsin =)

Back