Kızlar en son 18 martta adet oldum bugün nescafe renginde akıntım geldi hala dewam ediyor 2-3 saattir ara ara geliyor sol kasığımda batma daha da arttı göğüslerim 2 beden büyüdü iştahım açıldı kasığımın altında dolgunluk war bu yerleşme kanaması olabilirmiii göğüslerimin kahwerengi yerleri büyüdü sürekli ekşi tuzlu şeyler yiyorum bel ağrımda war bu yerleşme kanaması mıı nolur yardım edinnnnnn :ecrin_bebek: :CüvCüv:
canım anlattığın belirtilere benzer belirtilerim vardı benimde..adetime 17 gün varken başlamıştıı...anaaaa hamilemiyim dedimm..ama ne yazıkki hüsranla sonuçlandı..ama sen umudunu kaybetme çünkü yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlarında böyle belirtileri olmuşş..inşallah hamiledirsinn..hamiş olma ihtimalinde yüksek bencee..yaniii adetin geçene kadar hiç bi şey anlaşılmıyo..sanırım bu günler senin adet tarihin..bi test yaptır bencee..
canım insallah hamilesindir hamile olabilme sansın yüksek cünkü cogu bayan bu belirtilerle hamile oldugunu ögreniyo gerci kadın yapısını daha anlamıs değilim herkesin farklı vallaha hemen bi kan testi yaptır bence yarınn acil felan yokmu yada bu aksam olmadı pazartesi gününe kadar dinlen sakin ol ve pazartesi kan testi yaptır son adetinden 32 gün gecmiş adetinde gecmiş ay insallah hamilesindir canım olabilir cünkü hamileleik belirtileri var sankinem haberdear et bizide hayırlısı olsun tatlım kac yıllık evlisin istiyomuydun kac aydır ugrasıyon cocuk için dim :))
canım benimde adetime 7 gün var ama dün ve bugün senin gbi az az koyu kahve lekeler oldu.kasığımda ağrıda var.şu anda bişi gelmiyo.bende dün kendimi çok yormuştum v e canım çok sıkkın.eğer hamileysek yerleşme kanamasıda olabilir allah korusun düşük tehlikeside olabilir.iş yapma test yapıncaya kadar uzan.bende bu konuyu araştırmak için siteye girmiştim.inş.hayırlısı olur.
canım benim bende 2 tyıllık evliyim ugrasıyom bebege buayda yeni basladık bugünlerde yumurtluyorum galiba:)) sen nasıl calısmalar yapıyosuninsallah hamilesindir canım tiyolarını süle hele kıss allah isteyen herkese versin banada versin yeter artıkk yaff :))
oo sen iyi hazırlanmıssın insallah işe yaramıstır tatlım içimden bi his hamile oldugunu söylüyor tesi nezaman yaptırmayı düşünüyosun tatlım
canım bi arkadaşımdan folbiol ilacını duymuştum onu denedim folikasit we bebeğin daha rahatutunması için zamin hazırlıyormuş 3 arkadaşımda denemiş we olumlu sonuç ama ben transfer gerçekleşiği andan itibaren uzunca bi süre yattım belimin altına yastık koyup malum duşa sabah girdim ilişkiden önce çok sıcak duş almamaya dikkat et we ben bu ay ilk defa keçiboynuzu yedirdim eşime günde 2 tane sperm hızını we kaliesini arttırıyormuş birde adetlerimi çok takip ettim adet düzeni kaçtığı ay yada ondan hemen sonraki ay hamile kalma oranı çok yüksek benim geçen ay miktarı sökülme tarihi rengi değişikti en önemlisi yumurtlama günleri takip et hayatım ama yumurlama günleri dışındada gün aşırı birlikte olun bazen yumurtlama günleride değişebiliyor çewresel faktörlerden yada biyolojik etkiyle ama keçi boynuzu we folbiolu dene benim bu ayki değişik uygulamalarım bunlardı :CüvCüv:inşallah kawuşursun meleğine bitanem inşallah bende kawuşurum :ecrin_bebek:
tatlım merhaba..inş hamilesindir ancak yerleşme kanaması gecirmiş biri olarak onun rengi nescafe rengi değil uçuk pembe oluyo..turuncumsu..neden b idrar testi almıosun , erken mi?
ayca innş.kanaman yerleşme kanamasıdr..ben de 8 aydır ugraşıyorum ama bu ay tüm dedıklerını yaptım folbiol harıcınde o bildigim kadarıyla vitamın ilacı ama bu ay olmazsa hemen onuda denerim.. tşkler bilgilern için
aycacım insallahcanım allah duysun
bu ilac nasıl bi ilac ya ben hiç bilmiyom okadar etkiliymimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?