Haklısınız ama işte geçer diye bekliyorum zaman zaman geçiyor gibi oluyor yine tekrarlıyorAnlattıklarıniź rahim ağzı yarası ,kist vs başka bir rahatsızlıkta olabilir olmayabilirde.Sizdeki bu rahatlığa şaşırdim korkudan doktora gitmiyorsunuz..Eger doktora gitmezseniz korkun bence.
Aynen bir kere başıma gelmişti benimde lekelenme ertesini günü hemen doktora gitmiştimşimdiye 50 kere gitmiştim dr
yapmayın böyle korkmaya gerek yok en azından tedavi olursun
Ne çıkmıştı sonucunuzAynen bir kere başıma gelmişti benimde lekelenme ertesini günü hemen doktora gitmiştim
Nette gördüm baya korktum sormayın ya her yerimiz kanser gibi geliyor sanki valla zaten o kanser olayını da anlamadım hpv diyor 10 yılda olur diyorNiye akliniza direk kanser geliyor ki? Kanama hormonel bi durumdandir rahim tabakasini zamaninda tam dokmediginden olur bu durumu da doktora giderek dogru teshisle ve ilacla cozebilirsiniz. Hem korkunun ecele faydasi olmuyo bunu unutmayin
rahim agzi yarasi ve enfeksiyonNe çıkmıştı sonucunuz
Adetten hemen sonra alıntımda benmde damar şeklinde cok ince cizgiler halinde geliyor yumurtlama dönemi olduğu icin flm die bliyorumKIzlar doktora gitmeye korkuyorum vajinal kanama oluyor bazen sabahları böyle hafif geliyor akıntımda var kanser miyim diye korkudan doktora gidemiyorum ilk başlarda bu kadar kanamam yoktu yani miktar olarak değil süre olarak ayda 2 ayda bir belkiydi bir de ilişki sonrası oluyordu ama şuan bir ayda 4-5 kes farkediyorum çok korkuyorum kanserim diye başına gelen oldu mu bu durum
Ayda bir kez mi oluyor sizinAdetten hemen sonra alıntımda benmde damar şeklinde cok ince cizgiler halinde geliyor yumurtlama dönemi olduğu icin flm die bliyorum
Ya adetimden sonra yumurtlama.donemlerimde.oluyor akinti ile incer cok.ince.sac teli gbi alıntımda.goruyorumAyda bir kez mi oluyor sizin
BEnde de şöyle kan gibi değil nokta kan gibi yani öyle de olabilir dediğiniz gibi belki deYumurtlama dönemlerinde yada adette atılamayan atilio die bliyorum arasdir doktora sor canim
Regl btikden hemen sonra oluyorsa bendede oluyo yani sonra tamamen biriyi eger oyle bisi.olmus olsa düşündüğünüz gbi o sürekli.olur düşündürüyorumBEnde de şöyle kan gibi değil nokta kan gibi yani öyle de olabilir dediğiniz gibi belki de
4 gün önce bitti şaşırdım bende korktum da biraz açıkçasıRegl btikden hemen sonra oluyorsa bendede oluyo yani sonra tamamen biriyi eger oyle bisi.olmus olsa düşündüğünüz gbi o sürekli.olur düşündürüyorum
Ya isdersen doktora git canim kotu dusunme herseyi sende beb gbisin kafaya takıosun ama hiç takma oyle kotu bisi olmus olsa surekli kanamam olur anlamsizca4 gün önce bitti şaşırdım bende korktum da biraz açıkçası
Yaaa İnan acayip takıntılıyım sürekli ve çok değil kanamam ama yine de korktum işte baya akıntım da oluyordu zaman zamamYa isdersen doktora git canim kotu dusunme herseyi sende beb gbisin kafaya takıosun ama hiç takma oyle kotu bisi olmus olsa surekli kanamam olur anlamsizca
Lekelenmeden önce akıntı olmuş muydu sizde pekirahim agzi yarasi ve enfeksiyon