- 3 Ağustos 2024
- 38
- 14
- 26
- Konu Sahibi kafamkarisik06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesiniz tebrikler
Valla var gibi canım kesin çıkartest güvenilir mi sizce şimdi kan vermeye gidicem hüsrana uğramak cok zor
Bence vartest güvenilir mi sizce şimdi kan vermeye gidicem hüsrana uğramak cok zor
büyük ihtimal yükselmiştir canım hayırlı olsun bize de haber verya cok tesekkur ederim hemen cıkıcam kan vermeye. pcosluyum son adet tarihim 19 haziran mucize gibi bir şey oldu eğer gerçekse test. bu pazartesi doktora gitmiştim orada beta değerim 0.20 bu kadar testte cıkacak kadar artabilir mi emin olamadım. kasık ağrılarım iki gündür var hafif de açık kahve renkli akıntım var
Benimde 20 hazirandı son adet tarihim şuna hamileyimya cok tesekkur ederim hemen cıkıcam kan vermeye. pcosluyum son adet tarihim 19 haziran mucize gibi bir şey oldu eğer gerçekse test. bu pazartesi doktora gitmiştim orada beta değerim 0.20 bu kadar testte cıkacak kadar artabilir mi emin olamadım. kasık ağrılarım iki gündür var hafif de açık kahve renkli akıntım var
İnşallah sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınizöğrenir öğrenmez yazıcam hemen cok tesekkur ederim herkese
sonucunuzu bekliyoruzz inşallah çok güzel sonuçlar alırsınızinşallah kanı verdim yarım saate kadar önce. akşam 8 gibi çıkar dediler
Tebrik ederim, bence de pozitifinşallah kanı verdim yarım saate kadar önce. akşam 8 gibi çıkar dediler
maşallah hayırlısı olsunn inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizikızlaaar sonuc geldi 118 çıktııı
Merhabalar ilk kan testini regl tarıhinizden önce mi yaptırmıştınızkızlaaar sonuc geldi 118 çıktııı