Kızlar test arkadaşımın acaba gebelik varmı.? Adet olmuş fakat 2 3 gün sürmüş yoğun gelmemiş. Adeti bittikden 2 gün sonra test yapmış ve 2.çizgiyi silik görmüş sizcede gebelik varmıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan versin hayalet çizgi gibi görünüyor malesef ki test beklemiş bayağıKızlar test arkadaşımın acaba gebelik varmı.? Adet olmuş fakat 2 3 gün sürmüş yoğun gelmemiş. Adeti bittikden 2 gün sonra test yapmış ve 2.çizgiyi silik görmüş sizcede gebelik varmıdır?
Yarın tekrar test yapıp eğer çizgi çıkarsa kan verecek inşallah vardır diye düşünüyoruz. Testin beklemesi dikkatli bakmayıp kenara koymuş ve 10 dk sonra bakınca çizgiyi görmüşKan versin hayalet çizgi gibi görünüyor malesef ki test beklemiş bayağı
Evet bı silik çizgi gorunuyo ama kuruma çizgiside olabilir. Bence yarın sabah ilk idrarla yenilesin. Bende yaşadım bu çizgiden daha belliydi ama geçen ay adet oldumKızlar test arkadaşımın acaba gebelik varmı.? Adet olmuş fakat 2 3 gün sürmüş yoğun gelmemiş. Adeti bittikden 2 gün sonra test yapmış ve 2.çizgiyi silik görmüş sizcede gebelik varmıdır?
Inşallah bu ay o haberi alırsınız. Benimde böyle çok silik bi çizgiydi galeye almamıştım teste 20 dk sonra bkamistim aynisiydi . 2.sini hemen yapip 3 dakikada belirmisti . Ve hamile olduğumuöğrendim inşallah hamile kalmak isteyen herkes o haberi alır. Arkadaşımda çok istiyor inşallah bebek vardirEvet bı silik çizgi gorunuyo ama kuruma çizgiside olabilir. Bence yarın sabah ilk idrarla yenilesin. Bende yaşadım bu çizgiden daha belliydi ama geçen ay adet oldum
Amin canım Allah razı olsun İnşallah vardır Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Ben 10 aydır düşünüyorum 2. Çocuğum olduğu içinde çok kafama takmıyodum ama geçen ay o silik çizgi beni çok üzdü. Kimsenin üzülmesini istememInşallah bu ay o haberi alırsınız. Benimde böyle çok silik bi çizgiydi galeye almamıştım teste 20 dk sonra bkamistim aynisiydi . 2.sini hemen yapip 3 dakikada belirmisti . Ve hamile olduğumuöğrendim inşallah hamile kalmak isteyen herkes o haberi alır. Arkadaşımda çok istiyor inşallah bebek vardir
Eğer gebelik olmazsa arkadaşım da çok üzülecek çok istiyorlar bebek 3 aydır düşünüyorlar inşallah rabbim herkese verirAmin canım Allah razı olsun İnşallah vardır Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Ben 10 aydır düşünüyorum 2. Çocuğum olduğu içinde çok kafama takmıyodum ama geçen ay o silik çizgi beni çok üzdü. Kimsenin üzülmesini istemem
Bende oğlumu o şekilde öğrendim ilk yaptigimda bişe yoktu aradan baya zaman geçince gördüm çok çok silikti. Ama şimdi o kadar artmiski bu silik çizgi mevzusu bende o durumun içinde tanık oldum artık inanamıyorum sonradan çıkan çizgiye oğlumdaki gibi oldu sanıp çok sevinmistim çünkü sonrası tam bı hayal kırıklığıInşallah bu ay o haberi alırsınız. Benimde böyle çok silik bi çizgiydi galeye almamıştım teste 20 dk sonra bkamistim aynisiydi . 2.sini hemen yapip 3 dakikada belirmisti . Ve hamile olduğumuöğrendim inşallah hamile kalmak isteyen herkes o haberi alır. Arkadaşımda çok istiyor inşallah bebek vardir
İnşallah cnm. Ama üzülmesin daha çok yeni 3 ay da vücut daha kendini hamileliğe anca hazırlar ztn ben oğlumu 5 ayda kaldım 5 sene gibi gelmişti yaşarken zor biliyorum ama stres yapıp süreci uzatmasınEğer gebelik olmazsa arkadaşım da çok üzülecek çok istiyorlar bebek 3 aydır düşünüyorlar inşallah rabbim herkese verir
Inan dediklerinin hepsini dedim bende oglumu 5.ayımda ogrendim ve umudumu kaybettigimde geldi ama iste insan hevesleniyor cizgiyi goruncede yarin test yapacaz insallah pozitif goruruz . Adet olup hamile kalan o kadad hikaye okudum ve etrafimdaki bi kiside ayni seyi yasayinca umutlaniyoruz bakalom hayırlısıartıkİnşallah cnm. Ama üzülmesin daha çok yeni 3 ay da vücut daha kendini hamileliğe anca hazırlar ztn ben oğlumu 5 ayda kaldım 5 sene gibi gelmişti yaşarken zor biliyorum ama stres yapıp süreci uzatmasın
İnşallah vardır hamilelik haberi almak çok sevindiriyo beni. Sonucu buradanda paylaşınInan dediklerinin hepsini dedim bende oglumu 5.ayımda ogrendim ve umudumu kaybettigimde geldi ama iste insan hevesleniyor cizgiyi goruncede yarin test yapacaz insallah pozitif goruruz . Adet olup hamile kalan o kadad hikaye okudum ve etrafimdaki bi kiside ayni seyi yasayinca umutlaniyoruz bakalom hayırlısıartık
Inşallah o haberi alırsak paylaşırımİnşallah vardır hamilelik haberi almak çok sevindiriyo beni. Sonucu buradanda paylaşın
bende çok üzüldüm bugün bir kaç gün önce saldalye kırıldı belim yere degdi günüm geçmişti bthcg ilermişti tekrar geriledi düştü dedi dookdor bey 2 çocugum var ama eşimle çok üzüldük hiç bu kadar ağlamadım gerçekten insan üzülüyor. rabbim olmaya herkese ersin ins... çok geçmiş olsunAmin canım Allah razı olsun İnşallah vardır Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Ben 10 aydır düşünüyorum 2. Çocuğum olduğu içinde çok kafama takmıyodum ama geçen ay o silik çizgi beni çok üzdü. Kimsenin üzülmesini istemem
Çok üzüldüm cnm çok geçmiş olsun Rabbim İnşallah tekrarını yaşatır bı an önce acını unuttururbende çok üzüldüm bugün bir kaç gün önce saldalye kırıldı belim yere degdi günüm geçmişti bthcg ilermişti tekrar geriledi düştü dedi dookdor bey 2 çocugum var ama eşimle çok üzüldük hiç bu kadar ağlamadım gerçekten insan üzülüyor. rabbim olmaya herkese ersin ins... çok geçmiş olsun
Naptiniz cnm yaptınız mı testInşallah o haberi alırsak paylaşırım
çok tşk.Çok üzüldüm cnm çok geçmiş olsun Rabbim İnşallah tekrarını yaşatır bı an önce acını unutturur
Yaptık ama testler sorunlu heralde 10 dk dan sonra çok silik bi çizgi çıkıyorNaptiniz cnm yaptınız mı test
Erken gebelik deneyin bideYaptık ama testler sorunlu heralde 10 dk dan sonra çok silik bi çizgi çıkıyor
Aldık geldik canim deneyecezErken gebelik deneyin bide
Denediniz mi sonuç neAldık geldik canim deneyecez