Kızlar acil size bir konu belirtmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var nolur bakın🥹

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nzgl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen dediğiniz gibi çocuk deniyoruz ne bilim canımın kıymeti yok demeki

Aynen dediğiniz gibi çocuk deniyoruz ne bilim canımın kıymeti yok demeki

Sadece sizin canınızda değil ama çocuk deniyorsanız çocuğa nasıl etki eder bilinmez. Yani nerden tutsak elimizde kalıyor sorununuz. Eşinizi yatağınıza almayı bırakın ya tedavi olursun yada seninle ilişkiye girmem diyin ve bunu uygulayın. Kendiniz doktora gitmeyi zaten ihmal etmeyin.

Bnde gidicm okdr söyledim bu kötü bişey doktora görün gitmiyor dediğinizi de yaptım nafile

hpv riskli türleri zaten siğil yapmıyor. yani hemen gidin muayene olun. o insan artığı kocamız gitsin ne halt yerse yesin. önce sağlığınızı düsünün. rahminizi kaynettiğinizde cocuk isteminizin bi önemi kalmayacak.. veya canımızı kaybettiğinizde. kadınlar gercekten akıllı olmaktan baska careniz yok. hala sizi düsünmeden o şekilde ilişkiye giren adamı ikna etmeye calisiyorsunuz. kendinize gelin ne olur. nişanlıyken sizle ilişkiye girmis, büyük ihtimalle öncesinde başkalarıyla da girdi ve hastalık tasıyor. kendinize gelin ne olur ya

Lütfen kendinizi koruyun, bedel ödemeyen insanlar tutumlarını değiştirmez. Tavrınızı net koyun ki eşiniz de bencilliği bıraksın
Kızlar yumurtlama var mi

Eklentiler

• 17457468412162285202977785823828.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 12
Hpv riski var hala yumurtlama soruyor
Herşeyi bilip bilmeden boş konuşmayın doktor çok fazla yumurta var demişti ovulasyon testi yap bklm çatlama gorecekmisin die onun için yapıyorum boş yorumlar yapmayın

Herşeyi bilip bilmeden boş konuşmayın doktor çok fazla yumurta var demişti ovulasyon testi yap bklm çatlama gorecekmisin die onun için yapıyorum boş yorumlar yapmayın
Cok yumurtan olsa ne olur kanser riskin varken?

Hpv erkekleri değil kadınları öldürüyor sen kocanın çocuğunun derdini bırakta kendi hayatını düşün gerçi çokta önemi yok belli ki yumurta peşinde koştuğuna göre

Hpv erkekleri değil kadınları öldürüyor sen kocanın çocuğunun derdini bırakta kendi hayatını düşün gerçi çokta önemi yok belli ki yumurta peşinde koştuğuna gör
Eleştirmek yerine faydalı yorumlar yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…