Aynen dediğiniz gibi çocuk deniyoruz ne bilim canımın kıymeti yok demekiDiğer mesajlarınızda çocuk denediğinizi gördüm. Siğilli bir penisle korunmadan ilişkiye giriyorsunuz hiç mi canınızın kıymeti yok? Ayrıca doktorlar çocuk planlarken siğil durumlarını sorguluyorlar çünkü enfeksiyon varlığı gebeliğe de engel
Aynen dediğiniz gibi çocuk deniyoruz ne bilim canımın kıymeti yok demeki
Kızlar yumurtlama var miLütfen kendinizi koruyun, bedel ödemeyen insanlar tutumlarını değiştirmez. Tavrınızı net koyun ki eşiniz de bencilliği bıraksın
Hpv riski var hala yumurtlama soruyorKızlar yumurtlama var mi
Herşeyi bilip bilmeden boş konuşmayın doktor çok fazla yumurta var demişti ovulasyon testi yap bklm çatlama gorecekmisin die onun için yapıyorum boş yorumlar yapmayınHpv riski var hala yumurtlama soruyor
Cok yumurtan olsa ne olur kanser riskin varken?Herşeyi bilip bilmeden boş konuşmayın doktor çok fazla yumurta var demişti ovulasyon testi yap bklm çatlama gorecekmisin die onun için yapıyorum boş yorumlar yapmayın
Randevu bulamıyorum gitmek içinCok yumurtan olsa ne olur kanser riskin varken?
Yumurta sayisi icin gitmissin isteRandevu bulamıyorum gitmek için
Bı önceki ay gittim alttan ultrasonla baktı çok fazla yumurta görüyorum dedi bu ay yap bnde yapmaya başladımYumurta sayisi icin gitmissin iste
Eleştirmek yerine faydalı yorumlar yapınHpv erkekleri değil kadınları öldürüyor sen kocanın çocuğunun derdini bırakta kendi hayatını düşün gerçi çokta önemi yok belli ki yumurta peşinde koştuğuna gör
tmm, sevişin.Eleştirmek yerine faydalı yorumlar yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?