Evet evet günümü bekleyecegımMerhaba inşallah vardır ama test markası çok önemli ben artımed, bebetime, softec ve frelly markalarında çift çizgi görmeme rağmen maalesef kan sonucum negatifti bence gününüzü bekleyip kan verin
Test markası artı med olunca kımse ıyı yorum yapmamıs ya yanıltıcı sonuclar verıyormusCok hafıf gozukuyor cızgı daha varmış gününúze ztn bekleyın
Valla ben 3 sene boyunca yapmadığım test kalmamıştı hıc sılik cizgi fln görmedimTest markası artı med olunca kımse ıyı yorum yapmamıs ya yanıltıcı sonuclar verıyormus
Ayy umarım pozitiftir uzun zamandır istiyoruzValla ben 3 sene boyunca yapmadığım test kalmamıştı hıc sılik cizgi fln görmedim
Umarım rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallahAyy umarım pozitiftir uzun zamandır istiyoruzbu ay yukurtlama günü öncesi ve sonrası denedık. Bu ay farklı adet belirtileri yasayınca test yapayım dedim. Mide yanması, bel agrısı şu an ara ara kahve bazen beyaz akıntı oluyor. Daha 6 gün var ayy umarım adet olmam
Çok teşekkür ederimArtimed cok yaniltici ama soyle soyleyim testi yapar yapmaz cikdiysa on dakkyi gecmediyse pozitif ama artimede guvenemiyorum bende hamileyken bile negatif cikarmisdi bir ara hamile deyilken pozitif cikarmisdi baska denemelisin bebetime olabilir mesela
Bu belirtileri yaşayan var mı? Benım kasım agrılarım ıgne batmasj durumları arttıKızlar 1 haftadır bel agrısından duramıyorum göğüs hassasiyetim var ama bu hep adetten önce olur. Bugün günlük ped kullanmama ragmen ıslaklık hıssettım ve akıntım kahverengiye dönüktü. Baş agrımda var ara ara şiddetli. Reglime 6 gün var erken gebelık testı yaptım sizce gebe olabilir miyim?Eki Görüntüle 3523894
Akıntı yerleşme olabilir benimde artimed testim dün böyle çıktı ilk saniyelerde pazartesiyi bekliyorum hayırlısı olsun inşallahBu belirtileri yaşayan var mı? Benım kasım agrılarım ıgne batmasj durumları arttıama kahverengi akıntım kesıldı daha 4 gün var adetime
artımed bana da silik çizgi çıkardı…sizin çizgiden daha belirgindi ama negatifti sonucum, inşallah sizde vardır gebelikKızlar 1 haftadır bel agrısından duramıyorum göğüs hassasiyetim var ama bu hep adetten önce olur. Bugün günlük ped kullanmama ragmen ıslaklık hıssettım ve akıntım kahverengiye dönüktü. Baş agrımda var ara ara şiddetli. Reglime 6 gün var erken gebelık testı yaptım sizce gebe olabilir miyim?Eki Görüntüle 3523894
Ayyy inşallahartımed bana da silik çizgi çıkardı…sizin çizgiden daha belirgindi ama negatifti sonucum, inşallah sizde vardır gebelik