Kızlar acil sizce çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum

muzo18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
20
7
33
Kızlar 1 haftadır bel agrısından duramıyorum göğüs hassasiyetim var ama bu hep adetten önce olur. Bugün günlük ped kullanmama ragmen ıslaklık hıssettım ve akıntım kahverengiye dönüktü. Baş agrımda var ara ara şiddetli. Reglime 6 gün var erken gebelık testı yaptım sizce gebe olabilir miyim?

Eklentiler

• IMG_4688.jpeg
    107,8 KB · Görüntüleme: 43
Var gibi görünüyor ama test markası ne artı med mi

Cok hafıf gozukuyor cızgı daha varmış gününúze ztn bekleyın

Evet artı med ayyy inşallah vardır adetim geciksin hemen kan verecegım. Sizce erken oldugu için mi silik çıktı

Merhaba inşallah vardır ama test markası çok önemli ben artımed, bebetime, softec ve frelly markalarında çift çizgi görmeme rağmen maalesef kan sonucum negatifti bence gününüzü bekleyip kan verin

Merhaba inşallah vardır ama test markası çok önemli ben artımed, bebetime, softec ve frelly markalarında çift çizgi görmeme rağmen maalesef kan sonucum negatifti bence gününüzü bekleyip kan verin
Evet evet günümü bekleyecegım

Bu ay garıp bır sekılde yumurtlamadan sonra bel agrısı oldugu için ve geniz akıntım oldugu için şüpelendim ben normalde geniz akıntısı hiç yaşamam sabahları burnum tıkalı uyanıyorum resmen

Artimed cok yaniltici ama soyle soyleyim testi yapar yapmaz cikdiysa on dakkyi gecmediyse pozitif ama artimede guvenemiyorum bende hamileyken bile negatif cikarmisdi bir ara hamile deyilken pozitif cikarmisdi baska denemelisin bebetime olabilir mesela

Valla ben 3 sene boyunca yapmadığım test kalmamıştı hıc sılik cizgi fln görmedim
Ayy umarım pozitiftir uzun zamandır istiyoruz bu ay yukurtlama günü öncesi ve sonrası denedık. Bu ay farklı adet belirtileri yasayınca test yapayım dedim. Mide yanması, bel agrısı şu an ara ara kahve bazen beyaz akıntı oluyor. Daha 6 gün var ayy umarım adet olmam

Umarım rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallah

Çok teşekkür ederim

Bu belirtileri yaşayan var mı? Benım kasım agrılarım ıgne batmasj durumları arttı ama kahverengi akıntım kesıldı daha 4 gün var adetime

Bu belirtileri yaşayan var mı? Benım kasım agrılarım ıgne batmasj durumları arttı ama kahverengi akıntım kesıldı daha 4 gün var adetime
Akıntı yerleşme olabilir benimde artimed testim dün böyle çıktı ilk saniyelerde pazartesiyi bekliyorum hayırlısı olsun inşallah

Eklentiler

• IMG_8542.jpeg
    44,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_8551.jpeg
    75,7 KB · Görüntüleme: 21
artımed bana da silik çizgi çıkardı…sizin çizgiden daha belirgindi ama negatifti sonucum, inşallah sizde vardır gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…