Gebeliğe Hazırlık Kızlar acil ovulasyon test yaptım t çizgisi koyu çıktı baya hamilelik ile bağlantısı olabılkr mi erken gebelik yaptım ama henüz çıkmadı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

angelsercan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
209
14
13
24
Kızlar sürekli ilişkiye girdim bgn ovulasyon testı yapayım dedm t çizgisi baya koyu yumurtlama donemım mi değerlendirmem mi lazım yoksa catlamks mı ama okudum ki hamılelıgını bu şekilde öğrenen de varmış reglime 7gün var

Eklentiler

• IMG_6691.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 151
Yani ovulasyonla takip etmemissiniz yumurtlama olabilir degerlendirin

Yumurtlama bence ve sakin ol spermler 3 gün canlı kalabiliyor sabah değerlendirsende olur yada nasıl uygun görürsen

Şimdiye kadar yumurtlamayi takip etmediğin için bu duruma yumurtlama diyebiliriz sonuçta ovulasyon testi bu. Eğer ki gebelik şüphelerin varsa gebelik testi alıp denemelisin ya da günleri degerlendirirken ovulasyon testide yapmayan devam et. Eğer ki üç dört gün daha böyle koyulukta kaliyosa olabilir gebelik diye duydum

Bugün yine yaptım 2 gün önce de yaptım hala pozitif bu kadar gün yumurtlama olur mu sizce hamile olabılırmym

Yumurtlama bence ve sakin ol spermler 3 gün canlı kalabiliyor sabah değerlendirsende olur yada nasıl uygun görürsen
Yumurtlama kaç gün silik de olsa pozitif görünür bugün de yaptım böyle çıktı attığımda ilk kopkoyuydu şimdi de böyle ama hala negatıflesmedi adetime 4 gün var hamile mym acaba

Eklentiler

• IMG_6749.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 83
Bunlar pik değil canım ikisinin de aynı koyulukta çıkması lazım ovulasyon testi normalde silik ikinci çizgi çıkarıyor ama inşallah vardır gebelik

Bunlar pik değil canım ikisinin de aynı koyulukta çıkması lazım ovulasyon testi normalde silik ikinci çizgi çıkarıyor ama inşallah vardır gebelik
Pik olduğu zamanı da gördüm bak eklıyorum o yüzden hala silik de olsa pozitif sayılmıyomu silik çıkıyo hala kaç gün gecti

Eklentiler

• IMG_6691.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 69
Pil
pik olduğunda 6gün geçmiş hala silik. Olması tuhaf deılmi

Eklentiler

• IMG_6691.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 61
Pik olduğu zamanı da gördüm bak eklıyorum o yüzden hala silik de olsa pozitif sayılmıyomu silik çıkıyo hala kaç gün gecti
Canım benimde ovülasyon testlerim böyle Reglime iki gün var,
Gebelik testi yaptım oda negatif.

Gebelik testi yapmadım henüz ama tuhaf 6gün önce pik görüp hala böyle gorunmesı
Benimde öyle canım bende 12,13 Mart pil gördüm, ama halen böyle c koyu çıkıyor t de var silik değil, az önce gebelik testim denedim yine ama negatif.
Sadece cook yorgun hissediyorum ve ateş basması. Hiç bir belirtimde yok,
İlk gebeliğimde adete iki gün kala sanki karnımda baloncuk patlıyor gibi oluyordu.
Bunda hiç Bşrsey yok.
Ama bence hamilelik yok bende.

Bende varımdır acaba bende kasık ağrısı çok olmustu

Yumurtlama kaç gün silik de olsa pozitif görünür bugün de yaptım böyle çıktı attığımda ilk kopkoyuydu şimdi de böyle ama hala negatıflesmedi adetime 4 gün var hamile mym acaba
Hamilemisin bilemiyorum erken gebelik testi yapabilirsin 4 gün önceden gösterebilir.

Ama bu yumurtlama için negatif pko varsa bazen böyle çıkabiliyo yada testin hassasiyetiyle alakalı bir durum kuruma çizgisi değilse onuda göz onunde bulundurmak lazım hamile değilsin demek te yanlış olur ama belkide hamilesin bence erken gebelik gösterir ama önermem adeti beklemek garanti

Pko yok muayene oldum çünkü şimdi test yaptım çöl silik hafif var görür müsünüz bilmem ama

Eklentiler

• E7118EA2-55CA-401F-854F-CC2D8B20F7A7.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_6757.webp
    52 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_6756.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…