Kizlar acil nişan üstü napıcam ben simdi

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar pazar gunu gorumcenim nişani var dun agzimin yaninda kucuk bi sislik cikti suan ici su toplamis gibi agzimin yanlarina falan yayildi dun esim beni bikez optum cok kucuk yani bu gun ondada minicik cikti makyaj kapatirmi bunu yada dahami kotu olur ilac falan kullansam gecermi pazara kadar cok morelim bozuk nolur fikirlerinizi soyleyin

2250520

Bayanlar pazar gunu gorumcenim nişani var dun agzimin yaninda kucuk bi sislik cikti suan ici su toplamis gibi agzimin yanlarina falan yayildi dun esim beni bikez optum cok kucuk yani bu gun ondada minicik cikti makyaj kapatirmi bunu yada dahami kotu olur ilac falan kullansam gecermi pazara kadar cok morelim bozuk nolur fikirlerinizi soyleyin

Uçuktur muhtemelen. Zovirax alın eczaneden 1-2 güne kurutur.

Sizinki makyajla kapanır ama sonra kaşıntıdan daha çoğalabilir uçuk virüsü bir kere çıkınca sürekli çıkar eczanede çok etkili bir krem vardı adını hatırlamıyorum ama hemen sabaha söndürüyor

Bunun aynisi hayatimde bir kez unv. Mezuniyetimde cikmisti. Ben kapatamadim ama cok da takmadim. Bosverin yapacak birsey yok.

Sizinki makyajla kapanır ama sonra kaşıntıdan daha çoğalabilir uçuk virüsü bir kere çıkınca sürekli çıkar eczanede çok etkili bir krem vardı adını hatırlamıyorum ama hemen sabaha söndürüyor
Tesekkurler bende ondan korkuyorum zaten eczaneye gitcem simdi

doktora gidemiyorsanız bari bi eczaneye gidin. uçuk çıkmış.

Altı üstü bi uçuk için mi bu yaygara. Hemde konu açacak kadar. Çok ilginç geldi.
Alti ustu bi ucuk degilki zaten nişan uzeri agzimda cikian ne oldugunu bilmedigim ve yayilan hatta esimede bulasan korkunc kasinan sey! Tabiki konu acarim ayrica yorum yapma zorunlulugunuz yok ,normalde hayatimda kimseye soylemedigim seyi size soyluyorum sende ciksa keske konuda acsam bende yorum yapsam

Alti ustu bi ucuk degilki zaten nişan uzeri agzimda cikian ne oldugunu bilmedigim ve yayilan hatta esimede bulasan korkunc kasinan sey! Tabiki konu acarim ayrica yorum yapma zorunlulugunuz yok ,normalde hayatimda kimseye soylemedigim seyi size soyluyorum sende ciksa keske konuda acsam bende yorum yapsam
Neden saldırdığını anlamadım. O kadar premses sendromluyuz ki en ufak bir eleştiriye bile hunharca saldırıp çirkinleşip beddua edebiliyorsun. Allahtan kimseye demezmişsin. Sıradan bir yoruma bile bu tepkiyi verebilecek bir kişilikten her şey beklenir. Son yazdığımı sildim zira durursa senden bir farkım kalmaz

Benim nikahtan 1 saat önce çıkmıştı. Çokta sorun etmezdim fotoğrafta da belli oluyor. Olsun ne farkeder böyle şeyleri çok takmamak gerektiğini düşünüyorum :halay:

Back
X