Kizlar acil nişan üstü napıcam ben simdi

Neden saldırdığını anlamadım. O kadar premses sendromluyuz ki en ufak bir eleştiriye bile hunharca saldırıp çirkinleşip beddua edebiliyorsun. Allahtan kimseye demezmişsin. Sıradan bir yoruma bile bu tepkiyi verebilecek bir kişilikten her şey beklenir. Son yazdığımı sildim zira durursa senden bir farkım kalmaz
Kusura bakmayin ama basta alaya alir gibi yorum yapan sizdiniz

Benim nikahtan 1 saat önce çıkmıştı. Çokta sorun etmezdim fotoğrafta da belli oluyor. Olsun ne farkeder böyle şeyleri çok takmamak gerektiğini düşünüyorum :halay:
😊ne guzel sizin gibi umursamaz olsam keske yuzumde cok fazla ben falan var zaten bide bu cikinca cok gerildim resmen

Morel değil 'moral'.
Yazmadan edemedim.
Bir de şahsen,sağlıkla ilgili bir konuyu buraya açıp,fotoğraf yükleyip sorana kadar eczaneye giderim.
Başka konularda da denk geliyorum.
Geçen hamilelik testinin görüntüsünü yükleyen biri vardı,şaşırdım kaldım.

Makyajla kapatmayin sakin. Önerilen krem güzel kurutuyor. Ben genelde cikacagini hissetigimde sürüyorum büyümeden kuruyor

Morel değil 'moral'.
Yazmadan edemedim.
Bir de şahsen,sağlıkla ilgili bir konuyu buraya açıp,fotoğraf yükleyip sorana kadar eczaneye giderim.
Başka konularda da denk geliyorum.
Geçen hamilelik testinin görüntüsünü yükleyen biri vardı,şaşırdım kaldım.
Hanfendi tlfnla yazdigim icin hizli ve yanlis yazabiliyorum 🤣ayrica onun morel degilde aslinda moral oldugunu her aklı olan kisi anlar bosuna takilmissiniz buraya yazmamin amaci tamamen bilmedigimden cunki ilkkez basima geldi baska yasayan varmi yada korkulacak biseymi buyuzden sordum gereken bilgiyi aldim ilacimida aldim suan gayet rahatim ayrica gebelik testi kadar ucuk olmasada istedigim konuyu acarim bunun ne gibi bi sakincasi var anlamadim.Kendinizi editor saniyosunuz heralde

Makyajla kapatmayin sakin. Önerilen krem güzel kurutuyor. Ben genelde cikacagini hissetigimde sürüyorum büyümeden kuruyor
Anladim cok tesekkur ederim evet eger hemen kurutursa daha iyi tabiki yoksa makyaj gercektende kotu yapacak sonradan biliyorum

Benim nikahtan 1 saat önce çıkmıştı. Çokta sorun etmezdim fotoğrafta da belli oluyor. Olsun ne farkeder böyle şeyleri çok takmamak gerektiğini düşünüyorum :halay:

katıldım size

görümcemin nişanının çok da önemi yok

ne olacak uçuk olsa insanlar görse

bu kadar şekle düşkün olmayın

geçen mülakata giren kız gördüm akşamdan sabaha uçukladım dedi güldü hatta

en fazla kapatıcı vs uygularsınız da naha günler var iyileşir o zamana

Zovirax kullanın bir de çay ağacı yağı veya kremi neyini bulursanız..2-3 güne geçer inş

Sizin uçuk çıkmış artık, çıkacağını hissettiğiniz an, ilk kaşıntının başladığı zaman zovirax sürünce büyümüyor. Yine de alın biran önce kullanın çabuk kurutur. Ne kadar erken sürülürse o kadar iyi.

herpes olmussunuz.
gecici oldugu icin lütfen kimseyi öpmeyin ve kimse bardaginizdan vs. icmesin.
zovirax ve herpes bantlari iyi gelir.

Son düzenleme:
katıldım size

görümcemin nişanının çok da önemi yok

ne olacak uçuk olsa insanlar görse

bu kadar şekle düşkün olmayın

geçen mülakata giren kız gördüm akşamdan sabaha uçukladım dedi güldü hatta

en fazla kapatıcı vs uygularsınız da naha günler var iyileşir o zamana
Aynen bende okuyunca şaşırdım kendi nikahimdi ben bile aman ne olacak insan hali dedim. Nisanda çenemde alerji oldu sivilceler çıktı, ki ergenligimde bile yoktu ona da napalim dedim. Çokta seyapmamak lazim

Unutmadan:
Lütfen gözünüzü vs. ellemeyin- virus bulasabilir.
bazi doktorlar genital bölgeye gecmiyor desede- gecebilmi ihtimali oldugu icin oral sex en az 14 gün boyunca olmasa iyi olur.
ayni sekilde ucuk olan bölgeyi elledikten sonra ellerinizi dezenfekte etmeden genital bölygeye dokunmayin

Ucuk buyumeden once ilac kullansaydin cok daha etkili olabilirdi. Ama buyumusse limon sur kesinlikle. Bende de bi kac gun once cikti buyuyordu, limon suruyorum kuculdu,mikrobu öldürüyor. Limon en etkili ucuk ilaci 👍

Hanfendi tlfnla yazdigim icin hizli ve yanlis yazabiliyorum 🤣ayrica onun morel degilde aslinda moral oldugunu her aklı olan kisi anlar bosuna takilmissiniz buraya yazmamin amaci tamamen bilmedigimden cunki ilkkez basima geldi baska yasayan varmi yada korkulacak biseymi buyuzden sordum gereken bilgiyi aldim ilacimida aldim suan gayet rahatim ayrica gebelik testi kadar ucuk olmasada istedigim konuyu acarim bunun ne gibi bi sakincasi var anlamadim.Kendinizi editor saniyosunuz heralde
Yoo,editör filan zannetmiyorum kendimi.
Düşüncemi yazdım sadece.
Ben de telefondan yazıyorum ve dilimizin doğru kullanılmasını önemsiyorum sadece.
Konu açmanızın da bir sakıncası yok benim için.
Sadece sağlıkla ilgili konularda en doğru yolun, sağlık çalışanlarına başvurmak olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar tepkisel yaklaşmaya gerek yok,
farklı fikirlere veya yorumlara.
Not:Geçmiş olsun.

Unutmadan:
Lütfen gözünüzü vs. ellemeyin- virus bulasabilir.
bazi doktorlar genital bölgeye gecmiyor desede- gecebilmi ihtimali oldugu icin oral sex en az 14 gün boyunca olmasa iyi olur.
ayni sekilde ucuk olan bölgeyi elledikten sonra ellerinizi dezenfekte etmeden genital bölygeye dokunmayin
Cok tesekkur ederim ilaci alirken ellerimi dezenfekte etmemi soyledi ama genital bolgeyi falan soylemedi cok sagolun Allah razi olsun.

Yoo,editör filan zannetmiyorum kendimi.
Düşüncemi yazdım sadece.
Ben de telefondan yazıyorum ve dilimizin doğru kullanılmasını önemsiyorum sadece.
Konu açmanızın da bir sakıncası yok benim için.
Sadece sağlıkla ilgili konularda en doğru yolun, sağlık çalışanlarına başvurmak olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar tepkisel yaklaşmaya gerek yok,
farklı fikirlere veya yorumlara.
Not:Geçmiş olsun.
Tesekkur ederim sadece ben insanlara buradada normal yasantimdada kirmadan yorum yapip konustugum icin cok cabul bozuluyorum ve aliniyorum( tanisamda tanimasamda) ama en ufak bir incitici kelime duydugumda tepki olusuyo bu yuzden kusura bakmayin

Cok tesekkur ederim ilaci alirken ellerimi dezenfekte etmemi soyledi ama genital bolgeyi falan soylemedi cok sagolun Allah razi olsun.

evet- cogu söylemiyor malasef.
aslinda iki tip ayri virus. yani dudak herpesi 1- Genital herpes tip 2.
Son arastirmalara göre gecebiliyormus ama.
hekim degilim ama ablamda herpes virusu oldugu icin (kendi saglikci) bu konuda biraz bilgiliyim.

Tesekkur ederim sadece ben insanlara buradada normal yasantimdada kirmadan yorum yapip konustugum icin cok cabul bozuluyorum ve aliniyorum( tanisamda tanimasamda) ama en ufak bir incitici kelime duydugumda tepki olusuyo bu yuzden kusura bakmayin
Kusura bakacak bir durum yok.
Bununla birlikte,farklı fikir beyan etmek,
kırıcı olmak demek değildir.
Bu konuda kendinizi geliştirmenizde fayda var.
Üstelik burası bdv,binbir türlü kadın ve fikir var burda.

Back
X