Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif çıkmış 0.41 betaIki gün önce idrardan test yaptım pozitif Bugün sabah gittim salı ocağına Kan verdim idrar verdim sonuçları anlamıyorum ben Siz yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3553632
Beta HCG yazan gebeliği belirliyor kan verirken gebelik diye belirttin miIki gün önce idrardan test yaptım pozitif Bugün sabah gittim salı ocağına Kan verdim idrar verdim sonuçları anlamıyorum ben Siz yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3553632
Evt dedimBeta HCG yazan gebeliği belirliyor kan verirken gebelik diye belirttin mi
Burda gebelik sonucu yok kiIki gün önce idrardan test yaptım pozitif Bugün sabah gittim salı ocağına Kan verdim idrar verdim sonuçları anlamıyorum ben Siz yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3553632
Tam da dün 2 tane gebelik testi yaptım bu sabah giderkende belirttim gebelik testi içinBurda gebelik sonucu yok ki
aynen HCG yazması lazım değil mi o yokBurda gebelik sonucu yok ki
Bu test pozitif canım hayırlı olsun. E nabıza düşmüştür at bakalımTam da dün 2 tane gebelik testi yaptım bu sabah giderkende belirttim gebelik testi için
Evet o yokaynen HCG yazması lazım değil mi o yok
Betayı nerde gördünüz kiNegatif çıkmış 0.41 beta
Yanlış mı sonuç istemişEvet o yok
Yanlış okumuş galibaBetayı nerde gördünüz ki
Yok canım yanlış istememiştir. Testi ne zaman yaptırdın anca düşer sıra sıraEvt acaba doktor
Yanlış mı sonuç istemiş
Bulasici hastaliklara bakilmis gebelik yok belki daha cikmamistirIki gün önce idrardan test yaptım pozitif Bugün sabah gittim salı ocağına Kan verdim idrar verdim sonuçları anlamıyorum ben Siz yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3553632
Evet kusura bakmayın yanlış görmüşümYanlış okumuş galiba
Yok canım yanlış istememiştir. Testi ne zaman yaptırdın anca düşer sıra sıra
Nasıl yanı daha beta hcg sonucu çıkmamışı. Anlamadım bir şey ben yaBulasici hastaliklara bakilmis gebelik yok belki daha cikmamistir
İstediyse cikmamis hiv vs testi var dr muane kismina tikla orada islemler vardir tetkitler orada girursunBu sabah yaptım
Nasıl yanı daha beta hcg sonucu çıkmamışı. Anlamadım bir şey ben ya![]()