- 3 Haziran 2023
- 982
- 227
- 31
Kesinlikle bende aynı şeyler yaşadığım için anlıyorum seniAnladım canım evet bende Şuan yapmak istemiyorum tek çizgi görmekten yoruldum
Ben bu sabah yaptım pişman oldum 24 Aralık regl tarihim ve yine negatif gördümKızlar merhaba öncelikle yumurtalama tarihim 7 Aralık çatlamada 9 Aralık bu günleri değerlendirdik yumurtlamadan 3 gün sonra inanılmaz bir göğüs ucu ağrısı yaşadım ama ertesi günü geçti sonraki günlerde kasık ağrısı ara ara hep yaşadım göğüslerim inanılmaz dolgun bu sabah yapışkan beyaz bir akıntı geldi sıvıydı baya adetime 5 gün var ben Fransa’da yaşıyorum belki biliyorsunuzdur clarblue diye dijital gebelik testleri var ondan yapsam çıkar mı hamile miyimdir
Ben yaptım bu sabah ve yine negatif gördüm pes ettim resmenKesinlikle bende aynı şeyler yaşadığım için anlıyorum seni
Aynen valla insan merak ediyor ama sonuç negatif oluncada üzüntü yorgunluk bitkinlikBen yaptım bu sabah ve yine negatif gördüm pes ettim resmen
Morelini bozma canım daha var 5 günün inşallah hamileyizdirBen bu sabah yaptım pişman oldum 24 Aralık regl tarihim ve yine negatif gördüm
Oui eger varsa cikabilir, bnde yaptm bunlardan cikmadi hamile degildimYani yarın yapsam mı erken gebelik testi var dijital adetten 5 gün önce yapılınca normalde çıkıyor foto koyim
Tamam canım ben yarın bir yapimOui eger varsa cikabilir, bnde yaptm bunlardan cikmadi hamile degildim
Ama merak ediyor insan günler geçmiyor sankiBende de ayni sey var. Ama bekleyin regl tam anlamkyla geciksin oyle test yapin. Hayal kirikligi yasamayalim
Tamam canımHaber et buraya