- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi visne_receli
-
ay o da doğru, ama 6-7 saat çok gelir ya hu :)Yuruse daha iyi :) doktorlarin dedigi de o :)
Ben cocukluktan beri hep cok ilgiliydim 18 oldum 2002 de aldim ehliyeti babamda sagolsun birsey demedi bismillah dedim gittim :) o yuzden belki cesaret vardi. Trafikte size tavsiyem kimseden korkmayin cekinmeyin en onemlisi tereddut etmeyin. Gozler hep aynalarda olsun ve rahat kalin. En guzel sekilde gidersiniz.Konu ile ilgili değil ama nasıl kendiniz kullandız. Araba işini bir türlü hallademedim neredeyse iki sene oldu hala her bindiğim de aynı heyecanı yaşıyorum park etmek desen zaten edemiyorum trafik olan yere gidemiyorum iki kere kaldırıma geldim lastik jant gitti bir kere arabaya vurdum nasıl olacak bilmiyorum
Ben cocukluktan beri hep cok ilgiliydim 18 oldum 2002 de aldim ehliyeti babamda sagolsun birsey demedi bismillah dedim gittim :) o yuzden belki cesaret vardi. Trafikte size tavsiyem kimseden korkmayin cekinmeyin en onemlisi tereddut etmeyin. Gozler hep aynalarda olsun ve rahat kalin. En guzel sekilde gidersiniz.
Simdi bunu farazi anlatamam ama youtube da falan iki araba arasi teknik gosteren videolar var. lutfen izle ve cesaretli ol. Trafikte kimin kime carpacagi belli olmaz. Ayni kazayi esinde yapabilir. Yanina kimseyi almadan gece vakti cik yollar bosken gezin gel. Park isinide gunduz gozuyle dene. Ama lutfen yap. Kadinlarin elinden hicbirsey kacamaz.Eşim de sadece önüne bak dio çok saçma..
Kardeşim şoför oda aynalara sık bak der.
Eşim beni korkak yaptı.
Arabayı vurma ödersn arabanın sigortası yok aman ha
Araba böle araba şöyle..
Onun yüzünden bu haldeyim.
Peki park nasıl ediyosnz
İnşallah yapcam yapamazsam özel hoca tutacağım sürekli eşime bağımlı olmaktan sıkıldımSimdi bunu farazi anlatamam ama youtube da falan iki araba arasi teknik gosteren videolar var. lutfen izle ve cesaretli ol. Trafikte kimin kime carpacagi belli olmaz. Ayni kazayi esinde yapabilir. Yanina kimseyi almadan gece vakti cik yollar bosken gezin gel. Park isinide gunduz gozuyle dene. Ama lutfen yap. Kadinlarin elinden hicbirsey kacamaz.
Aynen. Tut ozel hoca bak keyfineİnşallah yapcam yapamazsam özel hoca tutacağım sürekli eşime bağımlı olmaktan sıkıldım
Daha çok yeni 8 haftalık hamileyim ve 6 7 saatlik bir yola gitmemiz gerekiyor. Kayınvalidem gitme tehlikeli şöyle böyle dedi korktum doktorumu aradım ulaşamadım sakıncalı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?