Kızlar acil! Hamilelikte yolculuk?

Otobüsle gidiyorsan sarsmaz rahat olur, ama mola vermese bile senin otobüs içinde kalkıp yürümen gerekir. Ya da ayaklarını uzatman gerekir..
Doktoruna sorman en iyisi olacaktır..

8 haftalık hamileyken 6 saatlik araba yolculuğu da yaptım, uçağa da bindim. Normal bir hamilelik geçiriyorsanız sakıncası yok. Yine de doktorunuza danışın.

ben 5 aylık hamileyken 7 saat yolculuk yaptım şahsi arabada değildi otobüsle yaptım doktor bişey olmaz molalarda yürüyüş yap demişti inanırmısınız normal zamanda o yolculuğu yapamam belim çok ağrıyo çünkü ama o zaman hayatımdaki en kolay en iyi yolculuğu yaptım kendime şaştım kaldım Allah kolaylık mı verdi nedir.

Ben cocukluktan beri hep cok ilgiliydim 18 oldum 2002 de aldim ehliyeti babamda sagolsun birsey demedi bismillah dedim gittim :) o yuzden belki cesaret vardi. Trafikte size tavsiyem kimseden korkmayin cekinmeyin en onemlisi tereddut etmeyin. Gozler hep aynalarda olsun ve rahat kalin. En guzel sekilde gidersiniz.

32. Haftadan sonra dikkat etmeni oneriyorlar.o kadar erkenden bir fenalik olacagini dusunmuyorum. Hele ki yollar duzgunse..

Eşim de sadece önüne bak dio çok saçma..
Kardeşim şoför oda aynalara sık bak der.
Eşim beni korkak yaptı.
Arabayı vurma ödersn arabanın sigortası yok aman ha
Araba böle araba şöyle..
Onun yüzünden bu haldeyim.
Peki park nasıl ediyosnz

Simdi bunu farazi anlatamam ama youtube da falan iki araba arasi teknik gosteren videolar var. lutfen izle ve cesaretli ol. Trafikte kimin kime carpacagi belli olmaz. Ayni kazayi esinde yapabilir. Yanina kimseyi almadan gece vakti cik yollar bosken gezin gel. Park isinide gunduz gozuyle dene. Ama lutfen yap. Kadinlarin elinden hicbirsey kacamaz.

Dr bana ilk günden risklisin rahimde perde var. Düşme ihtimali var dedi. Tatil ayaarlamıştık sorduk. Ben uygun bulmuyorum gitme dedi. Kendi aracımızşa gidicez vs vs dedik. Arka koltukta arada uzan 45 dk 1 saatte bir mola verip 10 dk dolaş. Koltugunu hafif yatır ama yine de gitmeni istemiyorum dedi

İnşallah yapcam yapamazsam özel hoca tutacağım sürekli eşime bağımlı olmaktan sıkıldım

Riski var mıdır bilmiyorum ama eğer giderseniz 2 saatte bir mola verin ve biraz yürüyün. Uzun süre aynı pozisyonda kalmak riskli diye biliyorum.

Ben 9 haftalıkken 10 saatlik yol geldi.Dönüşümde de öyle yapacagım.Bu hafta da yola gidicem tekrar.Risk yoksa sorun yok.

2saatte bir arabayı durdur biraz yürü otobüsteysen de koridorda dolaş ve ayaklarını muhakkak uzat

İçin rahat etmeyecekse ara bi özeli kadın Doğumcuyla görüşmek istiyorum de durumu anlat doktora ulaşamadım diye güzelce konuş seni geri çevirmezler

Daha çok yeni 8 haftalık hamileyim ve 6 7 saatlik bir yola gitmemiz gerekiyor. Kayınvalidem gitme tehlikeli şöyle böyle dedi korktum doktorumu aradım ulaşamadım sakıncalı mı?

7 haftalıkken üstelik kahverengi akıntım varken tatile gittim,buz gibi sulara girdim,ama hiç bir sorun yaşamadım. Yolculuk risk yapmaz. Eğer bişey olursa yolculuk yüzünden değil bebek sağlıksız diye düşük yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…