Kızlar acil fikirr

Coraspin bildigim kadariyla kan sulandirici o mide bulantisi yap. Folis asitte bebegin gelisimi icin. Folik asiti tok karna icmeyin bu yuzdende mide bulantisi yapmis olabilir
Aynen dogru hatta ben bılerek ufak seyler atıstırıyorum ki ilaç iccem die kusmayayım die demekki o yapıormus.vay arkadas bılmıyordum.

Teşekkür ederim kızlar bilmiyordum acaba bende icsem mi şuan gebelik yok herhalde catlatma ignesi olalı 10 gün oldu
bana doktorum hamile kalmadan once baslatti ecopirin (kan sulandirici yani) basladiktan sonra 3.ayda hamile kaldim 32.haftaya kadar kullancakmisim..illa dusuk tehlikesi yasamis olman gerekmiyor onemliymis ama kan pihtilasip hamile kalmani bile engelliyomus..

Bn yarın ikisini ayrı saatlerde alayım.ayy iyiki varsınız

ben folikasiti sabah ecopirini aksam aliyorum doktor kan sulandiriciyi aksam ic demisti bide tok alirsan cok etkilemiyor..

ben folikasiti sabah ecopirini aksam aliyorum doktor kan sulandiriciyi aksam ic demisti bide tok alirsan cok etkilemiyor..
Tok aldım zaten.ama bı arkadas folık ac karna ıcılmelı dedı okudun mu

tekrar içme canım bende hamileliğim de her folik asit içtikten sonra ardından hemen çıkartıyordum doktorum ikinciyi içmene gerek yok demişti 4 ay böyle geçmişti
ayrı zamanlarda al canım ilaçlarını
çoooook tebrik ederim allah tamamına erdirsin

Tok aldım zaten.ama bı arkadas folık ac karna ıcılmelı dedı okudun mu
ben folik asitin ac tok farketmedigini biliyorum..ama kan sulandirici tok olcak..bide ben ecopirin kullaniyorum hic bide bulantisi falan yapmadi belki markasini degistirir doktorun surekli bulanti yaparsa..

ben folik asitin ac tok farketmedigini biliyorum..ama kan sulandirici tok olcak..bide ben ecopirin kullaniyorum hic bide bulantisi falan yapmadi belki markasini degistirir doktorun surekli bulanti yaparsa..
Hayır bu mide bulantıdı hamilelikten bence surekli olmuyr böyle genelde benım bu saatlerde kusmam oluo sonrada uyuyabılıyrum yoksa mıde yanması kokular baslıo ben ilaçtan dusunmedım hıc.kı boyle olanlada yanı ilaç kusturdu dıenlede karsılasmaďım

Amin @ YaKaMoZz-z sen nasılsın iyi misin?

Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…