Kızlar acil fikirr

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
Kızlar coraspin ve folik asit içtim içtikten sonra istifra ettim ve gördüm onladan bırını sızce tekrar kullanmalıyım mı

Folik asiti bi daha alma aspirin için bişey diyemicem. Dr kusarsam bi daha içeyim mi dedim içme fazla gelir kana çabuk karışır dedi folik için

Teşekkür ederim kızlar bilmiyordum acaba bende icsem mi şuan gebelik yok herhalde catlatma ignesi olalı 10 gün oldu

Bende klomen ve catlatma ignesi oldum doktor banada inofolic ve coraspin verdi ama ben kullanmadim bir iki kere içtim daha da icmedim
Canım bnm eger hamile kalmak istiyorsan ikiside önemli bence şiddetle bırakmamalıydın.

ayni anda icmeyin zaten. Corapin yemekten iki saat sonra al. Mideni rahatsiz etmesin. Kustuysan hepsini alabilirsin . Yine ikidini birlikte alma

İkiside hangısı olursa olsun gunduz mahvedıyor benı dr a danıstım iç dedi yeterki iç
Coraspin bildigim kadariyla kan sulandirici o mide bulantisi yap. Folis asitte bebegin gelisimi icin. Folik asiti tok karna icmeyin bu yuzdende mide bulantisi yapmis olabilir

Aaaa o zaman tekrar başlayım cnm öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. Gebelikte de içiliyor heralde bebeğe sıkıntısı yoktur değil mi
Yok cnm 9 haftalık hamileyim kan pıhtılaşma sı varsa eger dusugu önlüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…