Örgü kızlar acil fikir verinnn ASKER KARISIYIM;)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
SELam kızlar:KK3: :KK3: fikirlerinize cok ihtiyacım var....asker eşiyim turkbayragi eşim dagıtım iznine gelene kadar kendim birşeyler yapmak istiyorum ona ama cok stresli oldugum için sanırım bitürlü yogunlasıpta bulamadım neyapsamfisfisfis hem zamanım geçsin onla urasırken istiyorum hemde süpriz yapmak istiyorum....2hafta gibi bir sürem var kızlar bana yardımcı olurmusunuz.....?opuyorumnanaktan elişi opuyorumnanaktanyapmayı bilmiyorum kızlar bastan söliimde:eek:

Seramik Boyama Yapabilirsiniz.. ıkinizin ısmini Bi Tabağa Filan kaydirigubbakcemile2

kız eşin ne zaman gitti

elişi bilmiosan ne tür bişi yapmak istiosun
Gittii cnm ya:gitme: ikihafta oldu :gitme: valla cok zor cnm hiçte iyi değilim inan bilmiorumki bitanem bişelerle urasayımda ne olursa olsun:sinifsinif: ya hani böle yapıpta ona hediye edebileceğim bişey olsun cnm ya nebilim:bbo:
Seramik Boyama Yapabilirsiniz.. İkinizin İsmini Bi Tabağa Filan kaydirigubbakcemile2

dogru diosun cnm saol fikrin için:::eek:puyorumnanaktan kolaymıdır yapabilirmiyim dersin

el işi bilmiyosanız en iyisi sevdiği bütün yemekleri yapın.yaş pasta üzerine güzel yazı yazın.

Gittii cnm ya:gitme: ikihafta oldu :gitme: valla cok zor cnm hiçte iyi değilim inan bilmiorumki bitanem bişelerle urasayımda ne olursa olsun:sinifsinif: ya hani böle yapıpta ona hediye edebileceğim bişey olsun cnm ya nebilim:bbo:

günlük tut bi yndan ona okutursun gelince:kedi:

günlük tut bi yndan ona okutursun gelince:kedi:
evet kuzuu saol günlük tutmaya basllim ben hemen teşşekkür ederim aslında hani günlüğü ben onbeş sonunda okutsam nasıl olur ?geldiğinde bişe yapmıs olsam ona versem mesela?
el işi bilmiyosanız en iyisi sevdiği bütün yemekleri yapın.yaş pasta üzerine güzel yazı yazın.

cmrm cnm o dagıtıma gelmeden bigün önce dolabı doldurucam tüm sevdiği yemkleri yapıcam :KK1: teşşekkür ederim cnm fikrin için

X