Kızlar acil cevap verir misiniz testte çizgi silik çıktı gebelik var mı?

Alev bulut

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
16
6
1
34
Gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• 1000005412.webp
    1000005412.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 41
Ar+ı Med markası. Uzun zamandır bekliyordum gerçekten gebemiyim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 🥹🥹🥹
Artımed için yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar. Başka marka alma şansın var mı? Predictor, awox ya da prodoctor gibi

Gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı?
Benim de bu ay bu markada çok daha net pozitiflerim vardı hatta daysdoctor da freely de hepsinde ama kan sonucu negatifti regl oldum bence direk kan verin bunlarla uğraşmayın çok yanıltıyorlar

Benim de bu ay bu markada çok daha net pozitiflerim vardı hatta daysdoctor da freely de hepsinde ama kan sonucu negatifti regl oldum bence direk kan verin bunlarla uğraşmayın çok yanıltıyorlar
Adet günüm on gün geçti bilemedim yarın kan vericem

Ben artimed ile yaptım biri erken olanı bir diğeri de kaset test yani normal olanı ile sonrasinda kan verdim dogrulandi. Var olduğu.Bilginiz olsun. Tebrik ederim. Bu arada.:nazar:

Bir tane de kaset test yapın varsa çıkar zaten

Bir tane de kaset test yapın varsa çıkar zaten
Yapicam inşallah vardir
İnşallah siz içinizi ferah tutun rahat olun. Yeter ki Allah'ın izini ile.🌹
İnşallah canım bu güzel gunlerin hürmetine
10 gun gecikmen varsa olma ihtimali var kan ver varsa çıkar zaten inşallah vardır bebiş güzel haberini bekliyoruz ama içimden bir ses var gibi diyor
İnşallah canım inşallah vardır yarın kan verdikten sonra buraya yazıcam inşallah 🩷
🤲

Back