Canım yaparda plastik cerrahından önce neden kadın doğum ile görüşmedin ki onlarda yapıyorCuma gününe devlet hastanesi Plastik cerrahi bölümüne randevum var. Devlet hastanesi plastik cerrahi bölümü vajina dudak estetiği yapar mı? Sarkma ver bende çok ciddi şekilde yapar mı acaba bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
Gerçekten mi o zaman kadın doğuma gideyim benCanım yaparda plastik cerrahından önce neden kadın doğum ile görüşmedin ki onlarda yapıyor
Yaa oldunuz mu ameliyat pekiYapıyorlar kadın doğum bölümü de yapar bende kendi yasadigim şehirde ki şehir hastahanesi ne randevu aldım kadın doğuma aynı bu ameliyat için
Hayır canım randevu günümü bekliyorum görüşeceğim daha doktorlaYaa oldunuz mu ameliyat peki
Hayır canım randevu günümü bekliyorum görüşeceğim daha doktorla
Beni görüşünce haberdar eder misin lütfenHayır canım randevu günümü bekliyorum görüşeceğim daha doktorla
Tabi ki canım zaten surecimi eğer olursa burada da anlatacagimBeni görüşünce haberdar eder misin lütfen
merhaba hangi şehirden aldınızYapıyorlar kadın doğum bölümü de yapar bende kendi yasadigim şehirde ki şehir hastahanesi ne randevu aldım kadın doğuma aynı bu ameliyat için
Kayserimerhaba hangi şehirden aldınız
Aynen canım ben olalı 1 ay olduGerçekten mi o zaman kadın doğuma gideyim ben
Siz tam olarak ne ameliyatı oldunuz ve doğru anladım devlette oldunuz değil miAynen canım ben olalı 1 ay oldu
Devlette oldum canım labioplasti ve vajinaplasti oldumSiz tam olarak ne ameliyatı oldunuz ve doğru anladım devlette oldunuz değil mi
Herhangi bir ücret alınmadı dimi canım? Birde hastane de yattın mı ve ağrı oldu mu? Genel anestezi mi aldın?Devlette oldum canım labioplasti ve vajinaplasti oldum
Canım ücret alınmadı.Herhangi bir ücret alınmadı dimi canım? Birde hastane de yattın mı ve ağrı oldu mu? Genel anestezi mi aldın?
Acı eşiğim çok yüksek hassas değilim çok şükürCanım ücret alınmadı.
Genel anestezi aldım benim tüp liasyonu da oldu belki ondandır ameşiyat sonrası benim katnım çok acıdı o da deiğiö gibi tüpler bağlamdı göbekte 3 farklı noktadan kesi vardı.
Alt kısma gelince herkesin acı eşiği farklı birçok yorum okuyup gaza geldimama benim ameliyattan sonraki günler acım oldu o da yatıp dinlenemedim bence ondan.
Altta dikiş var ama eriyenlerden oluyor. Karnımdakiler tüpten dolayı canım.Acı eşiğim çok yüksek hassas değilim çok şükürDikiş felan oluyor mu birde karnında ki kesiler tüp liasyonu işleminden dolayıydı herhalde?
Çok geçmiş olsun içime su serptin Allah razı olsun çok soru sordum hakkını helal etAltta dikiş var ama eriyenlerden oluyor. Karnımdakiler tüpten dolayı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?