Kızlar acil cevap verin lütfen ????

suzannaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
214
127
53
26
Cuma gününe devlet hastanesi Plastik cerrahi bölümüne randevum var. Devlet hastanesi plastik cerrahi bölümü vajina dudak estetiği yapar mı? Sarkma ver bende çok ciddi şekilde yapar mı acaba bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

Canım yaparda plastik cerrahından önce neden kadın doğum ile görüşmedin ki onlarda yapıyor

Yapıyorlar kadın doğum bölümü de yapar bende kendi yasadigim şehirde ki şehir hastahanesi ne randevu aldım kadın doğuma aynı bu ameliyat için

Herhangi bir ücret alınmadı dimi canım? Birde hastane de yattın mı ve ağrı oldu mu? Genel anestezi mi aldın?
Canım ücret alınmadı.
Genel anestezi aldım benim tüp liasyonu da oldu belki ondandır ameşiyat sonrası benim katnım çok acıdı o da deiğiö gibi tüpler bağlamdı göbekte 3 farklı noktadan kesi vardı.

Alt kısma gelince herkesin acı eşiği farklı birçok yorum okuyup gaza geldim ama benim ameliyattan sonraki günler acım oldu o da yatıp dinlenemedim bence ondan.

Acı eşiğim çok yüksek hassas değilim çok şükür Dikiş felan oluyor mu birde karnında ki kesiler tüp liasyonu işleminden dolayıydı herhalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…