kızlar acil cevap bekliyorum

yusi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
13
1
bugün aşılamanın onbirinci günü ama sanki birazdan adet olcakmışım gibi karnım kasıklarım belim bacaklarım ağrıyor ikigün sonra kan testi yaptıracam sizce bu belirtiler tutmadığının belirtisimidir çok moralim bozuldu ya birde crinone jel kullanıyorum sabah akşam zaten göğüslerim ve vücudum şiş şiş olmuştu belim ağrıyodu ben jelden diye düşünüyodum ama ugün karnımda adet ağrısı gibi ağrıyınca ümidimi kestim kızlar siz nasıl belirtiler yaşadınız ne olur bişeyler yazın ben çok üzgünüm

canım moral bozmak yok tamam mı sen iyi düşün ki herşey iyi olsun daha hastalanmışta değilsin
inşallah güzel ve hayırlı sonuçlarala dönersin

çoğu kadında hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı olur bence hemen kendini bırakma bekle güzel haberini alırız inşallah

Tutmasada dünyanın sonu deglki güzelim hic üzülme önemli olan saglık canım bende aşılama yaptırdım bendede aynı şeyler vardı tutmadı.Tutmama olasılıgına hazırlıklıydım ama dr olmadı deyince dünyam yıkıldı zannetim ama kısmet canım neyapalım.inş tutar herşeye hazırlıklı ol canım.Unutma önce saglık

moralini bozma canını da sıkma hiç adet sancısı gibi ağrılarda olur kramplarda girer göğüslerinde şişer ve hamilesin dir inşallah genelde böle olur canım hayırlısı olsun ama negatif düşünme

X