• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kizlar acil bi yardim edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bbburcu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
484
134
53
31
Kızlar 27 günlük bebeğim var sutum gelmedi 8 gun mememin ucu yok bu yüzden emdiremedim biberona alisti bebegim gogus ucuda kullandim ise gene yaramadi biberonu nasil biraktiricam mememe nasıl alistircam lütfen bi fikir verin bu durumda olan varmi

Kızlar 27 günlük bebeğim var sutum gelmedi 8 gun mememin ucu yok bu yüzden emdiremedim biberona alisti bebegim gogus ucuda kullandim ise gene yaramadi biberonu nasil biraktiricam mememe nasıl alistircam lütfen bi fikir verin bu durumda olan varmi
Ben bebegim 6 gün hastanede kalıp biberon ile alışınca geldigi gece biberona azıcık mama yaptım biberonu tutmak isterken meme verdim agzına bikaç defa ugraştım sonra alıştı bıraktı hatta hiç almadı biberonu hep meme emdi keşke diyorum o kadar unutmasaydı şimdi memeyi bıraktık biberon da kullanmıyor zorluyor beni

canım bebeğini güle güle sağlıkla büyüt
göğsüne mama damlatabilirsin meme emerken
biberon yerine kaşıkşı biberonlar ile mama verirsen belki zamanla biberonu bırakır
en kötü ihtimalle sütünü sağıp biberon ile verebilirsin. biberona alışınca geri çevirmesi biraz zor oluypr malesef

Arkadaşım bin tane tavsiye verildi tamam dediniz. Emzirme danışmanı ile görüşeceksiniz. Eds deneyeceksiniz.

bebeğim yok canım ama yazını görünce bir yerlerde görmüştüm şırıngayla meme ucunu çıkartıyorlardı vakum gibi bir hareketle

canım bebeğini güle güle sağlıkla büyüt
göğsüne mama damlatabilirsin meme emerken
biberon yerine kaşıkşı biberonlar ile mama verirsen belki zamanla biberonu bırakır
en kötü ihtimalle sütünü sağıp biberon ile verebilirsin. biberona alışınca geri çevirmesi biraz zor oluypr malesef
27 gündür sagip veriyorum kesilmesinden korkuyorum gosumun ucu yok malesef çocuk eliyim diyene kadara dümdüz oluyor

Arkadaşım bin tane tavsiye verildi tamam dediniz. Emzirme danışmanı ile görüşeceksiniz. Eds deneyeceksiniz.
Eds bilmiyorum göğüs ucu önerdiler denedim olmadi malesef kaşık biberon denedim olmadi eds ne bilmoyorumbilmoyorum

27 gündür sagip veriyorum kesilmesinden korkuyorum gosumun ucu yok malesef çocuk eliyim diyene kadara dümdüz oluyor
benim de öyleydi canım çıkmadı malesef emmesine rağmen çıkmadı 4 aylıkkende bıraktı emmeyi

Ben açıkçası o kadar takilmiorum biberonla beslenmiş,memeyle beslenmiş.Bizim doktorumuz da bu konuda son derece esnek.Bebek nasıl doyuyorsa ve nasıl beslenmek istiyorsa o şekilde beslenmeli.Sonucta zehir vermioruz bebeğimize.Gule güle büyütün bebeğinizi🌸

Naptin peki mamami verdin sahipli verin sutu
hiçbir zaman sağamadım ben farklı makinalar ile denedim ama yok em,ince olan sütüm sağınca akmıyordu bazı göğüsler uygun olmayabiliyormuş sağım için . mama ile devam ettik hala da mama içiyor çok şükür

Ben açıkçası o kadar takilmiorum biberonla beslenmiş,memeyle beslenmiş.Bizim doktorumuz da bu konuda son derece esnek.Bebek nasıl doyuyorsa ve nasıl beslenmek istiyorsa o şekilde beslenmeli.Sonucta zehir vermioruz bebeğimize.Gule güle büyütün bebeğinizi🌸
Ondan değil canim bazıları emmedi için sagip verdim için sütumun kesileceğini soyluyolar bundan korkuyorum yoksa biberonla vermek benim için sıkıntı değil

S
Yazın youtubea bana bilmiyorum yazana kadar.
Sen niye bu kadar sinirlendinki normal bi soru sordum burda denileni yaptim ama olmadı başına gelen başka birileri varmi diye yazıyorum sağ olsun arkadaşlar cevapliyo bu kadar sınır olduysan cevaplama geç

Benim de ucu yoktu. Memeyi bir. Türlü tutturamıyordum. Meme ucu aparatı kullandım.. Meme ucı çıkarıcı pompa kullandım. Sütüm de yoktu oğlum sarılık oldu. Hastanede yattık 1 gece. Doktorum 8 çocuklu bir kadın. Bana mamayı hazırla yanında tut memeyi ver bir süre sonra memeyi. Çeker çekmez mamayo ver dedi. Avent anne memesi uyumlu biberon kullandım. Peş peşe verince Mama yediği için, memeyi bırakmadı hiç. Sütüm yokru başlarda tahin helvası yedim çok arttı. Memeyi bıköadan vermeye devam edin. Çok, sürmedi meme ucum çıktı. Benim hiç yoktu düşünün. Yani, sütyen giymesem anlaşılmazdı o derece. Bıkmadan memeyi vermeye devam edin. Mama vermekten korkmayın memenin ardından verince hiç bırakmıyor memeyi. Ama doysun mutlaka sarılık olmasın. Sağlıkla büyütün inşaallah

hiçbir zaman sağamadım ben farklı makinalar ile denedim ama yok em,ince olan sütüm sağınca akmıyordu bazı göğüsler uygun olmayabiliyormuş sağım için . mama ile devam ettik hala da mama içiyor çok şükür
Seninkini neden emedi

S

Sen niye bu kadar sinirlendinki normal bi soru sordum burda denileni yaptim ama olmadı başına gelen başka birileri varmi diye yazıyorum sağ olsun arkadaşlar cevapliyo bu kadar sınır olduysan cevaplama geç
Bakın emzirmek zorunda da değilsiniz. Hep mama da verebilirsiniz. Sizin çocuğunuz bana ne. Ama hassas bi koni olunca herkes ictenlikle yazıyor aynı şeyleri hep. Tamam diyip uygulamıyorsunuz. Çözüm arıyorsaniz gerçekten eds ne bilmiyorum demezdiniz. Ben doğurmadan biliyodum. Çok mu harikayım diye. Yooo her yerde var diye.

Seninkini
Bakın emzirmek zorunda da değilsiniz. Hep mama da verebilirsiniz. Sizin çocuğunuz bana ne. Ama hassas bi koni olunca herkes ictenlikle yazıyor aynı şeyleri hep. Tamam diyip uygulamıyorsunuz. Çözüm arıyorsaniz gerçekten eds ne bilmiyorum demezdiniz. Ben doğurmadan biliyodum. Çok mu harikayım diye. Yooo her yerde var diye.
Bende diyorum ki eds yazmadı kimse bana bu bir kaşık biberon yazdılar denedim olmadi göğüs ucu dediler denedim olmadi emzirme uzmanından görüştüm hastanedeki olmadı dediğini şuan araştırdım bi o kalmis zaten yapmadim

Seninkini

Bende diyorum ki eds yazmadı kimse bana bu bir kaşık biberon yazdılar denedim olmadi göğüs ucu dediler denedim olmadi emzirme uzmanından görüştüm hastanedeki olmadı dediğini şuan araştırdım bi o kalmis zaten yapmadim
4 aylıkken bıraktı emmeyi

Back