Premature Bebekler kızlar acıl bı bakın lutfen

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
318
İstanbul
merhaba kızlar daha once burda ve baska yerde gebelik zehırlenmesı hakkında konu acmıstım az da olsa belırtıler var demıstım mıde bulantısı bas agrısı sınek ucusması ve ıdrarda proteın var demıstım ama tansıyonum normal cıkıyordu bugun devlet hastanesınde kontrolum vardı belırtılerı soyledım tansıyon onemlı demıstı bugun ıdrar ve kan tahlılı yapıldı dr. normal cıkmıs dedı ve busefer ıdrarda proteın yoktu ama yol ustu eczaneye ugrayım tansıyona baktırıyım dedım 15 cıktı korktum cunku doktorum bana 13.8 gectıgınde gel demıstı baska eczaneye gıttım 14 cıktı en ıyısı saglık ocagı dedım kapanmıstı ama allahtan ebe ordaydı tansıyonumu ölctu 9 cıktı bebegın kalp atısını dınledı normal cıktı benı tatmın etmedı yıne eczaneye gıttım 15 cıktı ya kafayı yıcem ne olur bısı dıyın acıle gıtmelımıyım yoksa saglık ocagına mı guvenmelıyım????

baska yere konu actım ama sanırım bılgılerı olmadıgı ıcın yazmadı arkadaslar belkı burdan bılen bırı cıkar da bana akıl verır cunku akıla cok ıhtıyacım var benım beynım durdu

ben gebelik zeirlenmesi oldum en büyük belirti kasıklarımda ağrı miğde bulantısı ve başımı bile kaldıramıyordum halsizlikti tansiyonum her zaman yüksek değildi

canım bana bir dr. hamileyken demişti ki, bu bilekten ölçen cihazlar falan gebelikte tansiyonu yanlış ölçer ya da ölçemez. ve normal olanlarla da gebenin tansiyonunu ölçmek tecrübe ister. ölçenden ölçene farklılık gösterebilir ve cihazdan cihaza. aynı zamanda da senin psikolojik durumun, yürümen, vs. de tansiyonunu etkileyebilir.

gebelikte tansiyon anı iniş çıkıçlar olur demişti dr um.Sanırım birde bana birşey olacak korkusuda eklenmiş .
Tek bir yerden belli aralıklarla ölçme yaptır. dinlendikten sonra ölçtür.Sakın olmakta yarar var.Kontrollerine sık git.

birde sık sık protein atımına bakılsın en belirgin özellik....protein atımıda başladıysa iş ciddiye biner...ama senn öyle bişi olmadığı için bence korku ve endişeden kaynaklandıyını düşünüyorum... yemeklerini kendi yemeklerini tuzsuz ye...zaten tuzun hiç bir faydası yok..ekmeğini bile git tuzsuz al canım....bir hafta böyle dene..bak çok faydası olacakdır..çok endişe ediyorsun..korkma hemen bebeğine bişi olmaz....ben o şekilde 3 hafta kadar ortada gezdim...bebeğim hala yaşıyordu....merak etme vücudunda koruma mekanizması vardır.... sen bol bol tansiyonunu ölçtür yada git bi tane al 15 milyona satıyorlar eczaneler...koldan kulakdan ölçülen....çokda kolayy bakılması..için rahat edecekse al evinde kendi tansiyonunu ölç canım...

cvplarınız ıcın tşk kızlar bugun dr. cok sukur bıseyım yokmus ozellıklede bebegımın bıseyı yokmus allah da o acıyı yasatmasın kımseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…