kapıya yanlamasına burnumu çarptım az önce cnm çok yandı hala daha sızlıyor hafif görüntüde birşey yok ama korkuyorum birşey olrmu diye birde sol tarafını çarptm sağ tarafı ağrıyor
kapıya yanlamasına burnumu çarptım az önce cnm çok yandı hala daha sızlıyor hafif görüntüde birşey yok ama korkuyorum birşey olrmu diye birde sol tarafını çarptm sağ tarafı ağrıyor
Canım geçmiş olsun içini ferah tut neticede doktorlar ameliyatı kapatırken sağlama alıp kapatıyorlar ama 4 aya kadar gözlük dahi takmak yok denmesinde de sanırım bir bildikleri vardır. Bu yüzden sen ne olur olmaz doktoruna telefonda danış bence yinede.
Canım geçmiş olsun içini ferah tut neticede doktorlar ameliyatı kapatırken sağlama alıp kapatıyorlar ama 4 aya kadar gözlük dahi takmak yok denmesinde de sanırım bir bildikleri vardır. Bu yüzden sen ne olur olmaz doktoruna telefonda danış bence yinede.
Geçmiş olsun , hemen bir doktora gidin ..
Bende burnumu arkadaşımın elmacık kemiğine doğru küt diye çarpmıştım.
İçinde sızlama ve göz kenarlarına doğru bir morarma olmuştu.
Gittiğimde film çektiler, hafif bir çatlak meydana gelmişti..
Bu arada için rahatlasın diye söyliyim, olsaydı benim burnuma olurdu bişey çünkü bende daha yeniyken 48 kg'lık köpeğim kafa atmıştı burnuma .. Korkma ama gözlemle tabi yine de
Ayyyy canım gecmış olsun ben de cok hafıf çarpmıstım 10 gun once cok korkmustum doktorumdan randevu almıstım bısey olmadığı anlasıldı, ıstersen sen de görusme talep et ıcın rahat etsın, tekrar geçmıs olsun
Bu arada için rahatlasın diye söyliyim, olsaydı benim burnuma olurdu bişey çünkü bende daha yeniyken 48 kg'lık köpeğim kafa atmıştı burnuma .. Korkma ama gözlemle tabi yine de
Geçmiş olsun , hemen bir doktora gidin ..
Bende burnumu arkadaşımın elmacık kemiğine doğru küt diye çarpmıştım.
İçinde sızlama ve göz kenarlarına doğru bir morarma olmuştu.
Gittiğimde film çektiler, hafif bir çatlak meydana gelmişti..
Merhabalar, burnum da çatlak meydana geldi demişsiniz. Şuan burnunuz nasıl? Şekil bozukluğu oldu mu? Ben de burnum şuan 2 ay 10 günlük ve cam kapıya çarptım. Doktoruma gittim burnunda hafif çatlak var dedi ve bantladı. Ama şekli ile alâkalı olumlu ve ya olumsuz bişey söylemedi. 2 ay sonra belli olur dedi. Cevap verirseniz çok memnun olurum