Kızlar acil bi bakarmısınız

jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
391
462
18
37
C.makinası çalışırken çatır çutur sesler gelmeye başladı durdurdum içinde para yada metal mi var diye. Görünürde birşey yok ama sutyeNin tarafinda ki tel yok o girmis içine. Gözle gözükmüyor ama tamburu elle cevirdigimde ses hala geliyor. Birsuru çamaşır ıslak kaldı o tel nasıl çıkacak içinden. Çıkartmadan çalıştırmak istemiyorum iyice bozulur diye

Ooo benim kaç balen girdi öyle Ara ara o gacir gucur sesler geliyor, kıyamet kopuyor sanki ama bir iki yikamada kesiliyor. Böyle böyle senelerdir kullanıyorum makineyi.

Servis çağırmaya korkuyorum, utanıyorum . İçinden sütyen balenleri çıkacak çünkü.

Şu sütyen yıkama topundan aldım, benim çamaşır içine sigmadi, iyi mi? Balenin çapı daha geniş.

Sutyen yıkama topu yoktu of ya simdi ben kendim cikartmamazmiyim

Benim makineye de geçenlerde bebeğimin çorabı sıkışmıştı...
Esim makinenin sağ alt köşesindeki yuvarlak kapağı açtı,elini içeri soktu ve çorabı çıkardı...
Çorap içerde paramparça olmuştu bildiğiniz...

Öğrenci iken son derece dandirik olan makinemizi söküp para çıkarmıştım ben ama kolay bişey değil. Makine gözden çıkacak bir makine değilse hiç deneme derim. Biz ikinci elden 50 liraya almıştık. Gerçi onun kadar güzel yıkamıyor şimdiki makinem. Ne varsa eskilerde varmış

Bence çalıştırma tekrar , gelsin servis 100 tl sıkışmış oluyor genelde , onu çıkarınca bişiciği kalmaz makinenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…