Kizlar Acil bi bakarmısınız

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Lütfen konum tasınmasın .Evimde cok böcek var.Kac defa ilaclattık fayda vermedi.Psikolojim bozuk sürekli aglıyorum.Bi yerden bi böcek fırlıycak diye korkuyorum.Burda ilaclama firması tavsiye edilebiliyomu.Yada yasaksa özelden tavsiye edermisiniz .Memnun kaldıginiz ilaclama sirketini

ilaçlama şirketi değil de, ziraat mühendisi bulun bence.
tarım ilacı kullanılınca uzun bi süre etkili oluyormuş.

bu tür ilaçları seçerken lütfen iyi araştırın
bazı hastalıklara neden demeyeyim de temel olabileceği düşünülüyor.

Ben 1 böcek görüp ev tasimistim
1 böcek demek binlerce böcek demek günde yüzlerce cogaliyolar bence dünyanın ilk var oluşundan beri olan biseyi yok etmek mümkün değil
Bı sure kaybolur yine çıkarlar
Pis komşudan yine tekrarlar ve bitmez

K othrine diye bi ilac kullandik ise yariyor . Gumus bocegi icin

Bocek ilaci kullanirken dikkatedin. Alzhrimera sebepp oldugunu duymustum.
Ilaclamaya ragmen nasil hala varlar.
Kacinci kattasin?yuva mi yaptilat ki

Böcek ilacı kullanmışsınız sanırım zamanında

Yaa seni o kadar iyi anliyorum ki. Bir ay oncesine kadar bizdede minik minik heryerden cikiyordu, vucudumu kasimaktan yara oldu yani o derece. Esim marketten kopuk bocek ilaci aldi giderlere camlarin onune kapi esiklerine her yere siktim ve cok sukur bayadir ya bir ya iki tane gordum insaallah bi cozum bulursun cok zor

Bana kalsa bnde evi tasıycam.Ama bu bazı sebeplerden imkansız.Nefret ediyorum böcekten

3. Kattayim.Aslında ölüyolar ama ona ragmen bi o kadarda var.Az önce camasır sepetimden kocaman bi örumcek firladı.Cok kötüyum

hamam böceğimi bişey tavsiye edicemde.

He kapı pencereden geliyor örümcek en azından temiz hayvan
Pencerelere sineklik taktirin veya bı parça tül kumaşı etrafına yapistirin çakın ozaman gelmezler

S

Sineklikte taktik.Ama yine var.Nerden geliyo bu kadar büyük kapkara örümcek anlamıyorum
Bide ısırır onlar
Dışardan bahçeden gelir mutlaka açık biyer vardır aydınlık havalandırma falan

Havalar ısındı ya ondan geliyorlar
2sene önce evimizi 2 defa ilaçlatmıştık bize de kiracımızdan gelmişti. Onunda evini ilaçlattık. Tarım ilacı kullanmışlardı.
Rahat etmiştik. Geçen yıl bir problem yoktu. Dün merdivenlerde bir tane gördüm. Çok tiksindim. Sanırım çöüzümü yok bunların..
Haftaya yine ilaçlatıcaz
Konuyu takipteyim bir çöüzümü olan vardır belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…