Böcek ilacı kullanmışsınız sanırım zamanındaBocek ilaci kullanirken dikkatedin. Alzhrimera sebepp oldugunu duymustum.
Ilaclamaya ragmen nasil hala varlar.
Kacinci kattasin?yuva mi yaptilat ki
Bana kalsa bnde evi tasıycam.Ama bu bazı sebeplerden imkansız.Nefret ediyorum böcektenBen 1 böcek görüp ev tasimistim
1 böcek demek binlerce böcek demek günde yüzlerce cogaliyolar bence dünyanın ilk var oluşundan beri olan biseyi yok etmek mümkün değil
Bı sure kaybolur yine çıkarlar
Pis komşudan yine tekrarlar ve bitmez
3. Kattayim.Aslında ölüyolar ama ona ragmen bi o kadarda var.Az önce camasır sepetimden kocaman bi örumcek firladı.Cok kötüyumBocek ilaci kullanirken dikkatedin. Alzhrimera sebepp oldugunu duymustum.
Ilaclamaya ragmen nasil hala varlar.
Kacinci kattasin?yuva mi yaptilat ki
hamam böceğimi bişey tavsiye edicemde.Lütfen konum tasınmasın .Evimde cok böcek var.Kac defa ilaclattık fayda vermedi.Psikolojim bozuk sürekli aglıyorum.Bi yerden bi böcek fırlıycak diye korkuyorum.Burda ilaclama firması tavsiye edilebiliyomu.Yada yasaksa özelden tavsiye edermisiniz .Memnun kaldıginiz ilaclama sirketini
Ay tövbe est.3. Kattayim.Aslında ölüyolar ama ona ragmen bi o kadarda var.Az önce camasır sepetimden kocaman bi örumcek firladı.Cok kötüyum
Örümcekhamam böceğimi bişey tavsiye edicemde.
Bide bahcemiz var büyük.Acaba apartman ilaclansa bi ise yararmı kiAy tövbe est.
Apartman komple ilaclanmali
Bide bahcemiz var büyük.Acaba apartman ilaclansa bi ise yararmı ki
Bahçeli yerde örümcek tabi olur hiç ilaçlamaya gerek yok ozaman direk sineklik takınBide bahcemiz var büyük.Acaba apartman ilaclansa bi ise yararmı ki
Sineklikte taktik.Ama yine var.Nerden geliyo bu kadar büyük kapkara örümcek anlamıyorumBahçeli yerde örümcek tabi olur hiç ilaçlamaya gerek yok ozaman direk sineklik takın
Bide ısırır onlarS
Sineklikte taktik.Ama yine var.Nerden geliyo bu kadar büyük kapkara örümcek anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?