karakulli Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2017 813 435 23 41 2 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi karakulli #141 pavese .!.: Anladım canim çok sagol içimi rahatkattım.ben de ağrı kesici almıyorum evet.agri solda benim dr zaten tek taraflı olur dedi Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım canını sıkmamaya çalış değerin çok yüksek değil, korkma... dediğim gibi en kötü ikinci iğnede düşer.
pavese .!.: Anladım canim çok sagol içimi rahatkattım.ben de ağrı kesici almıyorum evet.agri solda benim dr zaten tek taraflı olur dedi Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım canını sıkmamaya çalış değerin çok yüksek değil, korkma... dediğim gibi en kötü ikinci iğnede düşer.
P pavese Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 454 163 103 Hatay 2 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi karakulli #142 karakulli .!.: Rica ederim canım canını sıkmamaya çalış değerin çok yüksek değil, korkma... dediğim gibi en kötü ikinci iğnede düşer. Genişletmek için tıkla... Ah sıkılmamak ne mümkün.sancim bugün arttı benim.dun iğne sonrası o kadar yoktu.ne yapalım basa gelen çekiliyor.daha da artar ağrın ,gebelik dokusu eridikçe dedi dr.bastirma,ağır kaldırma.off bi kurtulsaydim
karakulli .!.: Rica ederim canım canını sıkmamaya çalış değerin çok yüksek değil, korkma... dediğim gibi en kötü ikinci iğnede düşer. Genişletmek için tıkla... Ah sıkılmamak ne mümkün.sancim bugün arttı benim.dun iğne sonrası o kadar yoktu.ne yapalım basa gelen çekiliyor.daha da artar ağrın ,gebelik dokusu eridikçe dedi dr.bastirma,ağır kaldırma.off bi kurtulsaydim