Kızlar acil- beta hcg- dış gebelik

Tahmin edebiliyorum Allah kolaylık versin.kontrollerini aksatma.sifa diliyorum
Bugün de kese yok değerim 1600 oldu iyi mi.2 dr önce kürtaj sonra hcg takibi dedi.tup bebek merkezindeki direk meto trexat uygulayalım dedi.kendi şehrindeki ne derse onu yapicam galiba.biri de demiyo ki bu kesin dış gebelik tanı kesin.off

Canım degerin iyi yukselebilme ihtimaline ne dediler?
Bugunde verdin mi kan?

Canım degerin iyi yukselebilme ihtimaline ne dediler?
Bugunde verdin mi kan?
Bugün vermedim ve rahimde n parca aldılar.basit bi kürtaj.ne olursa olsun beklemenin alemi yok .sağlıksız ve sonlanması gerekli dediler.4 dr bunu söyledi ne yapayım mecbur teslimiyet.zaten kese yok sağlıklı gebelik verileri yok.rahimde patoloji sonucu gebelik dokusu varsa iyi ki kurtaj uygulanmış diyecekler.olmazsa da yarın hcg bakıp düşmemişse iğne.kurtaj sonrası iğne daha doğru bir uygulama dedi dr ların 3 te 2 si.zaten iğne rahmi de zedeler biz aşırı kanamayi önledik bir nevi işlem yaparak dedi.zaten benim kanamam da yoktu ki.bilmiyorum zor bi surec.yarin lan vericem iğne de yapabilirler bilmiyorum

Evet benimde igne oncesi parca alindi ve anestezisiz malesef.
Uzun bir surec ama yine buna sukur demek dusuyor iste.
Allah yardimcin olsun dilerim sonrasi guzel olur♡

Kimyasal gebeliğin gözünü seveyim... ben de sonunda adet görebildim ilaçtan 19 gün sonra. Ne nalet bir şey bu yaaaa. Acayip de ağrım oluyor. Acaba kürtajın etkisi olabilir mi?
canım sana da geçmiş olsun. Patolojide çıktı mı bebeğe ait herhangi bir şey? Çıkmazsa hemen ilacı verirler zaten

Yok cnm daha bugün verdim örnek. Yarın hcg düşmemişse yandım .iğne çok zorlar mi,Yarim günde eve yollarlar mi bilmiyorum.bi kurtulsaydık hayırlısıyla

Yok cnm daha bugün verdim örnek. Yarın hcg düşmemişse yandım .iğne çok zorlar mi,Yarim günde eve yollarlar mi bilmiyorum.bi kurtulsaydık hayırlısıyla
İğne zor değil bana damardan serum gibi verdiler üzerine iki tane de serum. Bir gece yatırdılar ertesi gün de salmıcaklardı da ben imza atıp çıktım. Ama 2 gün sonra mesai sırasında tansiyonum düştü fenalaştım. Bir de inanılmaz saçlarım dökülüyor. Onun dışında bir yan etki yaşamadım. Korkma inşallah tek dozla düşer

Benimkide 2 kalcadan dinlenerek vuruldu.Aynı gün cıktım hastaneden.

Kanaman yeni mi basladi?Gecmis olsunn
Agrin olur ama buna sukur daha da rahatlarsin.

Benimkide 2 kalcadan dinlenerek vuruldu.Aynı gün cıktım hastaneden.

Kanaman yeni mi basladi?Gecmis olsunn
Agrin olur ama buna sukur daha da rahatlarsin.
Kanama yeni başladı ilaçtan 19 gün sonra. Çok ağrım oluyor kürtajdan mı ilaçtan mı anlamadım. Ama çok rahatladım. İnanılmaz sıkıntım vardı siyah akıntı başladığından beri

Kanama yeni başladı ilaçtan 19 gün sonra. Çok ağrım oluyor kürtajdan mı ilaçtan mı anlamadım. Ama çok rahatladım. İnanılmaz sıkıntım vardı siyah akıntı başladığından beri

Benimde 12.gun baslamisti ve durumdan bence.Biz kucuk sansakta sonucta o kadar kolay degildi sonlanmasi.Vucut icinde karisik bi durum.Gozunaydin diyeyim..
Bundan sonrasi daha iyi olur insallah.
Doktorun ne dedi bundan sonraki duruma?

Benimde 12.gun baslamisti ve durumdan bence.Biz kucuk sansakta sonucta o kadar kolay degildi sonlanmasi.Vucut icinde karisik bi durum.Gozunaydin diyeyim..
Bundan sonrasi daha iyi olur insallah.
Doktorun ne dedi bundan sonraki duruma?
İnşallah canım. Sıfırlanmasını beklicez sonra rahim filmi isteyebilirim duruma göre dedi. Ama bu üçüncü rahim filmi olacak çektirmek istemiyorum artık yaaa

merhaba sevgili plojovic benden bıktı diğer topiklerde ama siz de aynı durumu yaşadığınız için soracak kimsem yok.kurtajdan 1 gün sonra 930 larda olan hcg değerim 2 gün sonra yine aynı seviyelerde. madem düşmedi iğne dendi.yarın yatış yapacak derdim şu: aynı gün durumum iyiyse çıkarır mı? ve kanama günler sonra başlamış sizlerde. kanama başlayana kadar çalıştınız mı,evinizle ilgilenebildiniz mi?kanamam iş yerinde pat diye aşırı yoğun başlar mı? annem ve eşimle birkaç arkadaşım dışında kimse bilmiyor.bir de tüp tedavisi sonucu başıma geldi, çaktırmadan atlatır mıyım derdim o..Allah yardımcım olsun,hepinizn de gönlüne göre versin

Geçmiş olsun canım. Kürtajdan sonra değerin düşmemesi normal çünkü gebelik ürünü rahimde değil. Kürtajdan sonra bende ufak bir düşüş oldu ama tekrar yükselişe geçti. İğneden sonra kanama kişiye göre değişiyor. Kiminin de hafta sonra kiminin haftalar sonra başlıyor. Benim 19 gün sonra başladı şu an kanamanın 7. Günü ve hala yoğun olarak deva ediyor. İşimi etkilemedi ama kanamanın ilk 3 günü çok ağrım oldu yarım paket ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Korkma... bu arada iğneden 4 gün sonra değerim tekrar yükseldi doktor normal önemli olan 4-7. Günler arasındaki düşüş dedi nitekim son yükselişten sonra değer yükselmedi hep düştü.

Ağrı kesici yasak değilse iyi.ped leri depolaan iyi olacak.bakalim yarın ıgneyi vursun hele.900 ler çok yüksek mi acaba iğne tek doz yetse bari

Igneden sonra kramp,Sanci ,tek taraflı karın boşluğunda gaz sancısı oldu mu hiç?
İğne olduğu gece karın ağrım çok oldu benim hatta hastanede yalvardım iğne vursunlar diye ama doktor, olmaz iç kanama geçiriyorsan ağrı kesici ağrıyı keser bizi yanıltabilir dedi. 2 saat kıvrandım hafif kanamam da olmuştu. Gaz sancısı da oldu

Anladım canim çok sagol içimi rahatkattım.ben de ağrı kesici almıyorum evet.agri solda benim dr zaten tek taraflı olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…