Kızlar acil- beta hcg- dış gebelik

Peki normal kanamam başlayıp yani adet görüp kendiliğinden hiç iğnesiz kurtulma şansım var mi
Benim öyle olmuştu canım değer sürekli az az da olsa düşüşe geçmişti ve kendiliğinden sonlandı ama bu herkeste olacak giye birşey yok inşallah. Seninde öyle olur

Peki normal kanamam başlayıp yani adet görüp kendiliğinden hiç iğnesiz kurtulma şansım var mi

Ben arada lekelenmeler disinda kanamada yasadim cok fazla regl oldum sandim ama ona ragmen yukselmeye devam etti degerim.Baska sikayetim yoktu once agri fln.Lekelenme devam edip kontrole diye gidip ogrendim malesef.Oncesinde de gebelik degerim cikmiati cunku ama iste kanamada regl oldum saninca kimyasal dusuk sanmistim bitti gitti sanmistim.

Bide igneden sonra bile cok az degerlerde takilip kalanda var malesef.
Insallah duser degerlerin kimyasal gb sakince sonlanir canim

Inşallah.ya bu stres beni mahvetti.kanamam yok sancim yok.bi şey olduğu yok .yarın muayenem var bakalim ne olacak

Peki ne zaman düşüşe geçti sizin,kaça kadar yükseldi?sata göre nerdeyse 6 hft gebelik benimki 550 lerde
Benimde 560 tı sonra beta düştü azar azar ben ilk lekelenmeye gittim doktor zaten ilk muayenede yaklaşık 10 dk sonunda dış gebelik deyip yatış yaptı ve 3 ayın sonundaysa bitti

Kendiğinden adet oldum normalde az adet olurum sma bunda günlük 2 ped değiştirdim 2 gün oluyor 2 gün olmuyor karışık devam etti sonunda bitti

merhaba geçmiş olsun ilaçlarını doktor söylediği için mi bıraktın? tekil gebeliğinde olabilir , 23. günde 550 bence normal bir değer artış az olabilir ama daha çok erken değil mi? bence stres yapma canım

Ağzından bal damlıyor .23. Gün-de bu değere kesin sağlıksız dedilerYarın kontrol var ne olacak bakalim.zaten ilk 2 ölçümden sonra 2 kat artmadı beta

Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.dis gebelik geçirdim. İğneyle gebelik sonlandirildi
Merak ettigim şey çok.ama bu belirsizlik deli etti beni.kesin yani koymak için ne gerekli.herkesde farklı oluyormuş.2 ekimde transfer oldu,13 ekimde 73 betahcg 15 ekimde 256..19 unda 400,24 ekimde550 falan yani artış az az.arada azaldi mi bilmiyorum bile.kese bu değerle görünmüyor.gebelik dokusu rahimde ise kürtaj yapalım zaten beta düşer deniyor.yok değilse ki kurtaj sonrası anlarmışız iğne deniyor.halen bekliyorum.az kahve leken vardı şimdi o da yok.

Inşallah.ya bu stres beni mahvetti.kanamam yok sancim yok.bi şey olduğu yok .yarın muayenem var bakalim ne olacak

Malesef oyle oluyor canim
Ben 20 gun sonra ogrendim hicbisy yokken hatta kimyasal dusuk oldu zannederken.

Kahverengi lekelenme bazen kesilip bazen yine basliyor.
Kurtaji sadece parca alip patolojiye gondermek icin yapiyorlar.
Sadece beta takibin belirleyecek

Ben son 5 Agustosta regl olmustum
Eylul 26da igneyi oldum
Beta hcg cok yavas dusuyor

Bana kürtaj denmesi. Benimde beta hcg çok dengesizdj. Bi düşüp bı yükseliyordu.kanamam vardı 18 gün hastanede yattım.en fazla 580 çıktı degerim.kese görünmedi zaten ama sağ tarafimda şiddetli agri vardı.ve karın ağrısıyla baslamisti.parcalarda dusurdum ama degerim 189 dan aşağıda düşmedi.subat 7 de transferim yapılmıştı.mart 7 kanamam başladı.mart 13 hastaneye yattım.28 Mart'ta ignem yapıldı. Beta hcg in sıfırlanması 17 nisandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…