Benim öyle olmuştu canım değer sürekli az az da olsa düşüşe geçmişti ve kendiliğinden sonlandı ama bu herkeste olacak giye birşey yok inşallah. Seninde öyle olurPeki normal kanamam başlayıp yani adet görüp kendiliğinden hiç iğnesiz kurtulma şansım var mi
Peki normal kanamam başlayıp yani adet görüp kendiliğinden hiç iğnesiz kurtulma şansım var mi
Inşallah.ya bu stres beni mahvetti.kanamam yok sancim yok.bi şey olduğu yok .yarın muayenem var bakalim ne olacakBen arada lekelenmeler disinda kanamada yasadim cok fazla regl oldum sandim ama ona ragmen yukselmeye devam etti degerim.Baska sikayetim yoktu once agri fln.Lekelenme devam edip kontrole diye gidip ogrendim malesef.Oncesinde de gebelik degerim cikmiati cunku ama iste kanamada regl oldum saninca kimyasal dusuk sanmistim bitti gitti sanmistim.
Bide igneden sonra bile cok az degerlerde takilip kalanda var malesef.
Insallah duser degerlerin kimyasal gb sakince sonlanir canim
Peki ne zaman düşüşe geçti sizin,kaça kadar yükseldi?sata göre nerdeyse 6 hft gebelik benimki 550 lerdeBenim öyle olmuştu canım değer sürekli az az da olsa düşüşe geçmişti ve kendiliğinden sonlandı ama bu herkeste olacak giye birşey yok inşallah. Seninde öyle olur
Benimde 560 tı sonra beta düştü azar azar ben ilk lekelenmeye gittim doktor zaten ilk muayenede yaklaşık 10 dk sonunda dış gebelik deyip yatış yaptı ve 3 ayın sonundaysa bittiPeki ne zaman düşüşe geçti sizin,kaça kadar yükseldi?sata göre nerdeyse 6 hft gebelik benimki 550 lerde
Yatış mı,takip için mi? Iğne yapıldı miBenimde 560 tı sonra beta düştü azar azar ben ilk lekelenmeye gittim doktor zaten ilk muayenede yaklaşık 10 dk sonunda dış gebelik deyip yatış yaptı ve 3 ayın sonundaysa bitti
Takip için hiçbirşey yapılmadı sadece ağrılarım için serum takıldı iğne vs hiçbirsey yapılmadı beta düşüyor diye bişey yapmadılarYatış mı,takip için mi? Iğne yapıldı mi
merhaba geçmiş olsun ilaçlarını doktor söylediği için mi bıraktın? tekil gebeliğinde olabilir , 23. günde 550 bence normal bir değer artış az olabilir ama daha çok erken değil mi? bence stres yapma canımmerhaba öncelikle herkese geçmiş olsun. ben de günlerdir kaygı ve stresten bitap düştüm. 2 ekimde transferim oldu tüp bebek..2 adet 5, gün embriyosu..12 gün sonra test yaptım yani 13 ekimde 73 çıktı..15 ekimde 256 ve 3 kattan fazla arttı çook sevindim. sonra 4 gün bekle dedi dr öyle tekrar et..4 gün geçti 370( 2 gün daha bekledim 430..2 gün daha bekledim 550 cıvarı artık hatırlamıyorum bile..şimdi transfer olalı 23 gün oldu bu cumaya dek bekleyeceksin dedi doktorum cuma tekrar bakacak..ne ağrım var ne kanamam.değerim 370 olduğu gün kahve leke hafif kanama oldu sonra bıçak gibi kesti.bu arada tüp bebek ilaçlarımı da sonuç 370 olduğu gün bıraktım. çok korkyorum nasıl bir süreç bekliyor beni
Ağzından bal damlıyor .23. Gün-de bu değere kesin sağlıksız dedilermerhaba geçmiş olsun ilaçlarını doktor söylediği için mi bıraktın? tekil gebeliğinde olabilir , 23. günde 550 bence normal bir değer artış az olabilir ama daha çok erken değil mi? bence stres yapma canım
Merak ettigim şey çok.ama bu belirsizlik deli etti beni.kesin yani koymak için ne gerekli.herkesde farklı oluyormuş.2 ekimde transfer oldu,13 ekimde 73 betahcg 15 ekimde 256..19 unda 400,24 ekimde550 falan yani artış az az.arada azaldi mi bilmiyorum bile.kese bu değerle görünmüyor.gebelik dokusu rahimde ise kürtaj yapalım zaten beta düşer deniyor.yok değilse ki kurtaj sonrası anlarmışız iğne deniyor.halen bekliyorum.az kahve leken vardı şimdi o da yok.Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.dis gebelik geçirdim. İğneyle gebelik sonlandirildi
Inşallah.ya bu stres beni mahvetti.kanamam yok sancim yok.bi şey olduğu yok .yarın muayenem var bakalim ne olacak
Bana kürtaj denmesi. Benimde beta hcg çok dengesizdj. Bi düşüp bı yükseliyordu.kanamam vardı 18 gün hastanede yattım.en fazla 580 çıktı degerim.kese görünmedi zaten ama sağ tarafimda şiddetli agri vardı.ve karın ağrısıyla baslamisti.parcalarda dusurdum ama degerim 189 dan aşağıda düşmedi.subat 7 de transferim yapılmıştı.mart 7 kanamam başladı.mart 13 hastaneye yattım.28 Mart'ta ignem yapıldı. Beta hcg in sıfırlanması 17 nisandi.Merak ettigim şey çok.ama bu belirsizlik deli etti beni.kesin yani koymak için ne gerekli.herkesde farklı oluyormuş.2 ekimde transfer oldu,13 ekimde 73 betahcg 15 ekimde 256..19 unda 400,24 ekimde550 falan yani artış az az.arada azaldi mi bilmiyorum bile.kese bu değerle görünmüyor.gebelik dokusu rahimde ise kürtaj yapalım zaten beta düşer deniyor.yok değilse ki kurtaj sonrası anlarmışız iğne deniyor.halen bekliyorum.az kahve leken vardı şimdi o da yok.
Hastanede yarmanız ağrılar yüzünden mi.Su an sadece beta hcg takibi yapılabilir sana.
Çok geçmiş olsun.su an patlamaya hazır bomba gibiyim.cok gerginimKanama nedeniyle yatış yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?