• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakınız lütfen

Yildiz02

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
130
70
13
25
Kızlar reglime daha 10 gün var test böyle çıktı ve sonradan git gide kayboldu çizgi sizce neden böyle oldu
İlk başta çizgi çıktı ama sonradan yok oldu

Eklentiler

• IMG_20220622_185446.jpg
    IMG_20220622_185446.jpg
    199,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar reglime daha 10 gün var test böyle çıktı ve sonradan git gide kayboldu çizgi sizce neden böyle oldu
test dagılmıs cok mu damlattın? bı de testı duz zemınde damlatın 2 3 damla oyle bekleyın . bu test su anda bozuk yanı negatıf pozıtıf bısı denmez. yarın bıdaha yap bence :) basta cızgı cıtıysa yarın daha net bısekılde cıkar tahmınım ılk ıdrarda

test dagılmıs cok mu damlattın? bı de testı duz zemınde damlatın 2 3 damla oyle bekleyın . bu test su anda bozuk yanı negatıf pozıtıf bısı denmez. yarın bıdaha yap bence :) basta cızgı cıtıysa yarın daha net bısekılde cıkar tahmınım ılk ıdrarda
İlk başta çizgi çıktı fakat 1 buçuk saat sonra negatife döndü anlamadım neden böyle oldu

Test bozuk ama ama çok erken yapmışsın. 5 6 gün kala erken gebelik testi veya adet günün geldiğinde test yaparsan daha doğru sonuç alırsın bence kafana takma 4 5 gün daha bekle 10 gün çok erken

Peki bir buçuk saat sonra negatife dönmesi de bozuk olduğu için midir
Dağılan testin yani bozuk testin 1 saat veya 2 saat sonra negatife pozitife dönmesi bir şey ifade etmez tatlım içim rahatlasın diyosan yarin ilk idrarla testi tekrarla ama dediğim gibi 10 gün varsa bata çok erken suan bir şey varsada çıkmaz o yuzden beklemeni söyledim

Dağılan testin yani bozuk testin 1 saat veya 2 saat sonra negatife pozitife dönmesi bir şey ifade etmez tatlım içim rahatlasın diyosan yarin ilk idrarla testi tekrarla ama dediğim gibi 10 gün varsa bata çok erken suan bir şey varsada çıkmaz o yuzden beklemeni söyledim
Çok teşekkür ederim 🥰

Back