• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakın

Anonim5643x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
31
0
1
24
reglimden 7 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım ve negatifti daha sonra hep 7 aydır az az olurdum bu ay sadece peçeteye geldi bir gün sonra aradan bir iki gün geçti biraz daha geldi ve bitti. Kadın doğuma gittim ultrasonda da birşey çıkmadı ilişkiden dört buçuk Hafta geçmişti. Kanda hormon testi verdim. Tiroid ve süt hormonu testim yüksek çıkmış bunun sürtünmel ile olan ilişkim ve hamilelikle ilgisi var mı
TSH: 5.57
Süt hormu: 30.08

Son düzenleme:
Konuyu silmişsin ama galiba hamile olup olmadigini bilmek istiyorsun. Kanda beta hcg baktir.
Beta HCG baktıramıyorum reglimden 7 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım ve negatifti daha sonra hep 7 aydır az az olurdum kadın doğuma gittim ultrasonda da birşey çıkmadı ilişkiden dört buçuk Hafta geçmişti. Kanda hormon testi verdim. Tiroid ve süt hormonu testim yüksek çıkmış bunun hamilelikle ilgisi var mı onu sormak istedim

Siz hormon testi yaptirmissiniz hormon testleri de zaten adetin 3.gunu yapılır siz kaset testte negatif gorduyseniz negatiftir yanılma oranı çok çok düşüktür onun e zaten reglyde olmuşsunuz gebelik testi yapmanıza ne gerek var ki

Regl olmadım sadece kendi günümde biraz kan geldi peçete daha gelmedi ve ben hormon testini adet zamanı yaptırmadım ne zaman olduğumu anlayamadığım için doktor ultrasondan sonra yaptırdı
Siz hormon testi yaptirmissiniz hormon testleri de zaten adetin 3.gunu yapılır siz kaset testte negatif gorduyseniz negatiftir yanılma oranı çok çok düşüktür onun e zaten reglyde olmuşsunuz gebelik testi yapmanıza ne gerek var ki

Normal testti ve negatifti 7 gün gecikmede de çıkardı diye düşünüyorum ama

Beta HCG baktıramıyorum reglimden 7 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım ve negatifti daha sonra hep 7 aydır az az olurdum kadın doğuma gittim ultrasonda da birşey çıkmadı ilişkiden dört buçuk Hafta geçmişti. Kanda hormon testi verdim. Tiroid ve süt hormonu testim yüksek çıkmış bunun hamilelikle ilgisi var mı onu sormak istedim
A yok o zaman. 4 bucuk haftaya cikmamasi imkansiz zaten hamilelik varsa. Rahat ol. Dusunme. Iliskiden enn fazla 2 hafta sonra baya belli olur idrar testinde endiselenme

Back