Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ilk 5 dakika için sonuç geçerlidir diye yazması gerekli.Ilk yapıldığı zamanda bu şekilde silik bir çizgi oluştuysa yeni haftalarda böyle silikvari çıkıyor.
Ilk 5 dakika için sonuç geçerlidir diye yazması gerekli.Ilk yapıldığı zamanda bu şekilde silik bir çizgi oluştuysa yeni haftalarda böyle silikvari çıkıyor.
Rica ederim,ben de bu kaset testlerden yaparak gebeligimi öğrendim,sanırım reglin gecikmesinin 3 yada 4 gün sonrasıydı.Çok hafifte olsa bu şekilde silik bir çizgi ilk 2 3 dakikalik sürede çıkmıştı.Siz yine de bir test daha yapın ama ilk 5 dakika kuralini unutmadan.Gonlunuzce olsun istediğiniz sonuç.
Rica ederim,ben de bu kaset testlerden yaparak gebeligimi öğrendim,sanırım reglin gecikmesinin 3 yada 4 gün sonrasıydı.Çok hafifte olsa bu şekilde silik bir çizgi ilk 2 3 dakikalik sürede çıkmıştı.Siz yine de bir test daha yapın ama ilk 5 dakika kuralini unutmadan.Gonlunuzce olsun istediğiniz sonuç.
Rica ederim,ben de bu kaset testlerden yaparak gebeligimi öğrendim,sanırım reglin gecikmesinin 3 yada 4 gün sonrasıydı.Çok hafifte olsa bu şekilde silik bir çizgi ilk 2 3 dakikalik sürede çıkmıştı.Siz yine de bir test daha yapın ama ilk 5 dakika kuralini unutmadan.Gonlunuzce olsun istediğiniz sonu