- 21 Eylül 2024
- 31
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi tutamtutam
-
İnşallah teşekkür ederimdış gebelik değil, kese görünmüş zaten. boş gebelik olabilir. biz bebeği 6+6da görmüştük. doktorun dediği gibi beklemekte fatda var. inşallah bebeği de görürsünüz
insallah kötü bir durum değildirİnşallah teşekkür ederimkesen 15 mm gibi gibi bir şey söyledi. 25 mm kadar gözükmesini bekleriz dedi.
Amin inşallah, çok teşekkür ederiminsallah kötü bir durum değildiriyi haberlerle gelin
5 günde 5.5 mm büyümesi gerekiyor kesenin diye biliyorum ben. bir sonraki kontrolde tam net belli olur. boş gebelikte zaten kese büyümeye devam edebilir ama bebek oluşmaz. inşallah sizin öyle bir durum değildir. henüz keseniz de bebeğim görünmesi için kücükmüs doktorunuza göre. bir sonraki kontrolde beklendiği gibi gelişir inşallahAmin inşallah, çok teşekkür ederimkesende büyüme var dedi. 5 gün önce 12 mm di. Bu aslında bebeğin olduğunu işaret etmez mi sizce ?
Amin inşallah. Tekrar çok teşekkür ederim5 günde 5.5 mm büyümesi gerekiyor kesenin diye biliyorum ben. bir sonraki kontrolde tam net belli olur. boş gebelikte zaten kese büyümeye devam edebilir ama bebek oluşmaz. inşallah sizin öyle bir durum değildir. henüz keseniz de bebeğim görünmesi için kücükmüs doktorunuza göre. bir sonraki kontrolde beklendiği gibi gelişir inşallah
Canım geç döllenme olabilir bende 8+2 günlük hamileyim geçen hafta kalp atışı yoktu yarın tekrardan gidicem kalp atışı yoksa sağlıksız gebelik dedi doktor ona göre kürtaj olacam hakkımızda hayirlisiKızlar bugün hastaneye gittim. 6+5 günlük hamileyim. Kesende büyüme var ama şuan bebek gözükmüyor dedi. 1 hafta 10 sonra gel yine bebek gözükmezse sağlıksız gebelik deriz ve kürtaja yönlendiririm dedi. Bu durumu yaşayıp sonradan bebeğini görenler var mı ? Bu dış gebelik mi olabilir mi dedim hayır dış gebelik değil dedi
Benim ilk gebeliğim. Bugün direk haftaya sağlıksız gebelikse kürtaj olursun diyince çok ürktüm. Kürtaj çok korkuyor beni. Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak nasip olur inşallahCanım geç döllenme olabilir bende 8+2 günlük hamileyim geçen hafta kalp atışı yoktu yarın tekrardan gidicem kalp atışı yoksa sağlıksız gebelik dedi doktor ona göre kürtaj olacam hakkımızda hayirlisi
5 gün önce ilk ultrasonum bu. Bugün kağıt ultrason kağıdı vermedi. Yolk sac dediğiniz hangisi oluyor acaba ?Yolk sac oluşmuş mu?
BenimEki Görüntüle 3482182
yuvarlak içi boş bişey var net gözükmüyor
senin de benim de atınca çözünürlük düşüyor ya, en iyi bilgiyi doktorun verir. Sadece o güne kadar hayatı zehir etme kötü düşünmeBenimki mi net değil
Benimki net değil
haklısınız çok teşekkür ederim.senin de benim de atınca çözünürlük düşüyor ya, en iyi bilgiyi doktorun verir. Sadece o güne kadar hayatı zehir etme kötü düşünme
Kızlar bugün hastaneye gittim. 6+5 günlük hamileyim. Kesende büyüme var ama şuan bebek gözükmüyor dedi. 1 hafta 10 sonra gel yine bebek gözükmezse sağlıksız gebelik deriz ve kürtaja yönlendiririm dedi. Bu durumu yaşayıp sonradan bebeğini görenler var mı ? Bu dış gebelik mi olabilir mi dedim hayır dış gebelik değil dedi
Alttan muayene mi oldunuz? Son durumunuz nedir insallah duydunuz kalp atışınıCanım geç döllenme olabilir bende 8+2 günlük hamileyim geçen hafta kalp atışı yoktu yarın tekrardan gidicem kalp atışı yoksa sağlıksız gebelik dedi doktor ona göre kürtaj olacam hakkımızda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?