- 30 Eylül 2020
- 121
- 52
- 13
- 25
- Konu Sahibi TugbAkyrt4433
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer gebe iseniz 2 haftalıktirBenim beta hcgm
14.01.2021 6.5
16.01.2021 28
18.01.2021 49.81 cikti sizce nasıl artması daha doktora da gitmedim idrar testi de yaptim.oda cok silik bi şekilde cikti sizce gebeysem kac günlüktur
Insallah insallah daha doktora gidemedimEğer gebe iseniz 2 haftalıktir
Anladim , tekrar evde idrar testi yapın diyeceğim ama zaten beta degeriniz çıkmış gerek yok umarım sağlıklı bir şekilde ilerlerInsallah insallah daha doktora gidemedim
Merhaba canım senınle aynı durumu yaşadım bu hafta ve doktora gittim her Şeyin yolunda olduğunu soyledı .2gunde 2katı artması yeterli önemli olan bu dedı .degerının kaç olduğu önemli degılmısBenim beta hcgm
14.01.2021 6.5
16.01.2021 28
18.01.2021 49.81 cikti sizce nasıl artması daha doktora da gitmedim idrar testi de yaptim.oda cok silik bi şekilde cikti sizce gebeysem kac günlüktur
Iste o iki hafta insana geçmiyor insan bildigi halde yinede emin olmak istiyor sahsen ben hala hamis olduğuma inanamıyorumİlişkiden sonra 10-11.gün 47 çıkmıştı beta değerim 2 hafta sonrasında da keseyi görmüştük 4+3 tü .beta baktırmayın hamilesiniz sabırla 2 hafta bekleyin. Hayırlı olsun
Galiba ben kese görünene kadar hamile olduğuma inanmiycamMerhaba canım senınle aynı durumu yaşadım bu hafta ve doktora gittim her Şeyin yolunda olduğunu soyledı .2gunde 2katı artması yeterli önemli olan bu dedı .degerının kaç olduğu önemli degılmıs
Sağlıkla gelsin bebişinizIste o iki hafta insana geçmiyor insan bildigi halde yinede emin olmak istiyor sahsen ben hala hamis olduğuma inanamıyorum
doktor için acele etme 4 haftalıktır şu an 5. haftada kese 6. haftada kalp atışı görünür şu an gitsen de
Esim gitmek istiyor hem bizde bilgi edinirizdoktor için acele etme 4 haftalıktır şu an 5. haftada kese 6. haftada kalp atışı görünür şu an gitsen de görünmez
Amin inşallah darisi olamayanların başınaSağlıkla gelsin bebişiniz
Merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ilk değerde adete kaç gün vardı? Veya adet gününüzmüydü ? Ve bu değerde idrar testinde pozitif gördünüz müBenim beta hcgm
14.01.2021 6.5
16.01.2021 28
Canım hayırlı olsun, belirtilerin neydi acabaBenim beta hcgm
14.01.2021 6.5
16.01.2021 28
Benim göğüslerim hassalasti kasik ağrılarım vardi başka bir belirtim yoktu mide bulantısı bas donmesi gibi şikayetlerim olmadıCanım hayırlı olsun, belirtilerin neydi acaba
Benim adetime yaklaşık 5 6 gun vardi sonra adet gunum degildi zaten iki gün sonra emin olduktan sonra idrar testinde cikti cift çizgiMerhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ilk değerde adete kaç gün vardı? Veya adet gününüzmüydü ? Ve bu değerde idrar testinde pozitif gördünüz mü
Merhaba betaya adete kaç gün kala baktırdınız acabaİlişkiden sonra 10-11.gün 47 çıkmıştı beta değerim 2 hafta sonrasında da keseyi görmüştük 4+3 tü .beta baktırmayın hamilesiniz sabırla 2 hafta bekleyin. Hayırlı olsun
Adet günüydü yada 1-2 gün vardı sanırımMerhaba betaya adete kaç gün kala baktırdınız acaba