Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma çizgisine benzemiyor canım pembe çizgi çıkmış. Pozitif görünüyorAz önce erken gebelik test yaptım adetime üç gün var daha duşa girmeden yaptım Maksimum 10 dakika kalmisimdir duşta dönerken bunu gördüm çok heyecanlıyım silik çizgi mi kuruma çizgisi mi anlyamadim birisi yorum yapabilir
Var gibi imkanın varsa yarın yada regl günü bir daha yap inşallah vardırAz önce erken gebelik test yaptım adetime üç gün var daha duşa girmeden yaptım Maksimum 10 dakika kalmisimdir duşta dönerken bunu gördüm çok heyecanlıyım silik çizgi mi kuruma çizgisi mi anlyamadim birisi yorum yapabilir mi Eki Görüntüle 3498946
Regl tarihi ne Zaman sizinEmin misiniz ben hala şoktayım yanlış görüyorum diye düşünüyorum ama arkadaşımda çok emin
Regl tarihi ne Zaman suc
Üç gün varRegl tarihi ne Zaman sizin
Canım var gibi baska testin yokmu yapsan bidahaÜç gün var
Maalesef bir tane vardı sadece yarın bidaha alacağımCanım var gibi baska testin yokmu yapsan bidaha
Silik cizgin var canım doğru görüyorsun yalnis değil basbaya minnoş görünüyor inşallah koyulaşır ve beta muhteşem sağlıklı yükselir hayırlı olsunAz önce erken gebelik test yaptım adetime üç gün var daha duşa girmeden yaptım Maksimum 10 dakika kalmisimdir duşta dönerken bunu gördüm çok heyecanlıyım silik çizgi mi kuruma çizgisi mi anlyamadim birisi yorum yapabilir mi Eki Görüntüle 3498946
Hayırlısı olsun o zaman var bebişÜç gün var
Ovulasyon testin varsa onu yapsana ondada gebelik öğrenen varMaalesef bir tane vardı sadece yarın bidaha alacağım
Yoktu dün akşam , çalışıyorum bugün iş çıkışı alıp bakacağım inşallah tekrarCanım var gibi baska testin yokmu yapsan bidaha
Ayy hadi bakalım inşallah vardır heyecanlandımYoktu dün akşam , çalışıyorum bugün iş çıkışı alıp bakacağım inşallah tekrar
Olmazsa diye hemen kendimi birakmak istemiyorum bugünde bı test yapıp öyle mutlu olup eşime söylemek istiyorumAyy hadi bakalım inşallah vardır heyecanlandım
Bende çok istiyorum inşallah bu ay olurOlmazsa diye hemen kendimi birakmak istemiyorum bugünde bı test yapıp öyle mutlu olup eşime söylemek istiyorum
Adetine iki üç gün kala yap bence çok erken yapmaya gerek yok gün gün değişiyor değerlerEn erken be zaman test yapsam belli olur