kizlar acil bakarmisiniz

guzelanne adayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
52
29
3
27
Kizlar ya. Ben hamile kalmak istiyorum size sorum su benim asiri mide bulantim var sabahlari ozelllikle bide ilskiden sonra oluyor bazen oda sabah oluyor ya sabahlari iliskiye girmek lazimmisya spermler guclu olurmus herneyse adete 10 gun kaldi mide bulantisi bu kadar erken olmaz dimi neden oluyo anlamadim

Adete 10 gun kala bukadar belirti olcaqni sanmiyorum pskolojikte olabilir bnde ole sandiqim zamanlar oluyor ama sonuc negatiff

Canım ilişki sabah akşam olursa hamilelik Yüksel diye birşey Yok İnan 4 kez denedik 4. De tuttu Allah'ın izniyle 19 ağustos yumurtlama günümde eşimle ilişkimiz oldu adetime 2 gün vardı idrar testi yaptım pozitif çıktı kan verdim oda pozitif çıktı adet günüm gittim 8 Eylül'de ultrasonda bebeğimi gördüm doktor ayın 20 sinde hamile kalmışsın dedi bana ama tabi muhtemel yumurtlama günümü söyledi 19 ağustos 20 ağustos yumurtlama günlerimdi şuan 7+2 hamileyim allahım gönlüne göre versin üzme kendini olur inşallah

İnsallah cnm oyle cok istiyorum ki insallah bana da nasip olur

Canın ne zaman isterse o zaman seviş, en güzeli. :) öbür türşü görevmiş gibi algılanıyor ve halilelik gecikiyor ne yazık ki. Gebelikten önce 3 ay folik asit kullanmayı unutma ama. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…