Kızlar acil bakarmısınız fikir verirsiniz

Busra0534

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
117
47
13
27
ben tedaviye başlıyalı 2 ay olcak bebek için süt hormonum yüksekti ilaç kullanıyorum vitamin felan verdi geçen gün gene gittim gizli şekerim çıktı ve. Glukofen verdi bide klomen verdi ayın 8 zinde Yumurtalık takibim başlıcak. Glokofen çok miğde bulantısı yaptı iştahımı felan kesti kullanan varmı aranızda gebeligide kollaylaştırıyormuş öyle okudum burda. Kullanan varsa yan etkileri oldumu ? Acaba ? Yazarsanız çok sevinirim

Ben yıllar önce polikistik over ve insülin direnci sebebiyle kullanmıştım. 10 gün sonra bıraktım çünkü beni perişan etmişti. Ağzım kuruyodu midem bulanıyodu resmen yatak döşek bi hale geliyodum şeker dalgalanmasından. Bazı insanlar bunu kilo vermek için kullanıyo kafasına göre inanamıyorum. Doktorunuza ilacınızı değiştirmesini söyleyebilirsiniz.

Kullanmadım ama süt hormonum yüksekken hamile kalmistim ben yani onun için umutsuz olmayin. Bide ilaç böyle yan etki yaptıysa doktorunuzla konuşun değiştirsin ilacını.

Ben yıllar önce polikistik over ve insülin direnci sebebiyle kullanmıştım. 10 gün sonra bıraktım çünkü beni perişan etmişti. Ağzım kuruyodu midem bulanıyodu resmen yatak döşek bi hale geliyodum şeker dalgalanmasından. Bazı insanlar bunu kilo vermek için kullanıyo kafasına göre inanamıyorum. Doktorunuza ilacınızı değiştirmesini söyleyebilirsiniz.

Degiştirceni sanmıyorum Benimde 4 ‘5 kilo vermemi istedi anan bende pco yok insülin direncimde yok sadce gizli şeker gebeliği engelliyor diye verdi yani. Kesceni sanmıyorum

Back