Fake değil bitti benim için ve eşyaları kırarsam suçlu olurmuyumBen anlamiyorum sizi artik. Bu actiginiz konular bana fake gibi gelmeye basladi.
Esyalari neden kirip döküyorsun? Ihtiyacin olanlari alarak neden cikmiyosun? Esya kirmanin sana yarari degil, belki zarari olabileceginin sen de farkindasin ki bu soruyu soruyorsun.Fake değil bitti benim için ve eşyaları kırarsam suçlu olurmuyum
Komşular duymayacaksa kırın gitsin. Kendisi kırıp beni suçluyor dersiniz. Sizin evlilikten hayır yok artık,ailenizin sahip çıkması çok güzel.Kızlar bilen bilir kendi kendimi paraladım iki saatir oturdum düşündüm kendime. Böyle olmayacağını sonuç getirdim. Ve ailemle konuştum ya gelirim yada kendime tek başıma hayat kurucağımı söyledim annemler ise gel dedi. Ve bu bana seviyorum deyip sevmeyen insanın yanında daha çok kalmiycami belirtim bu geceye bilet kestim uçak bileti ona zere bir şey söylemeden gitmeyi düşünüyorum tüm eşyalarım her şeyim burda goturemiyorum"" TV yatak vs vs vs hepsini kırıp dökmeyi planlıyorum gelmeden tüm bardakları tabakları kırdım zaten ona hakimi helal etmiyorum zehir zıkım olsun saygımı kendilimi bitirmişim bunun yanında yalandan sevgiler hala son noktaya kadar sevip ediyordum fakat sabah birşey dedim bilerek içimde kötü bir his var ne hisi vs vs bilmem dedim yok olmasın iyi şeyler olsun +o hesaptan konuşmayi kesince soguğma geldi ve bana böyle sade konuşmalar o hesap ile yazistinda her dakika bana seni seviyorum diyordu. Size tavsiyem surkeli seni seviyorum lafı duyuyorsanız net aldatılıyorsunuzdur kendime baktım sürekli kendini haklı çıkarıyor ediyor dayanamadım iş buraya geldi ve annem sağolsun konuştum etim akrabalar konuşucak edicek ama kendime bu saygısızlı devam etiremezdim bitti muradına ersin haramda huzur arsan huzur sana haram olur Ahmet bey:) kızlar benim kaç altınımı satı fakat geriye kalan altinlarim duruyor mihir konusunda hoca sordunda altinlarim mihrim.dedim tamam dediler ve mihir Etiler altınlarımı da gotureceğim ona ve ailene bırakamam annesi çok uzulucek ama keşke bir tane parça elbisem olmasaydı insan olsaydı üzülüyorum bittiğine fakat o dusunseydi bu radeye gelmezdi kızlar bu kadar benden sizde değersiz hisedildiniz yerde durmayın intikam güzel şeydir...
AldatıldımHiçbir şey anlamadım siz evli misiniz sevgili misiniz dini nikahlı mısınız? Evliyseniz niye "haramda huzur aranmaz" yazdınızeşyaları niye kırıyorsunuz? Neyle kıracaksınız Raskolnikov'un baltasıyla mı? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Aldatıldım
Evli misiniz sevgili miAldatıldım
EvliEvli misiniz sevgili mi
Ya ben o şahisin kim oldunu orenebilmek için olan oldu biten biti ben kimseye ihanet etmedim yüzüm ak nasıl bilmek istersenizEvli misiniz sevgili mi
Kız ciden bitti fek değil hepsi gercekFake oldugunuzu dusunuyorum. Once esiniz aldatti sonra siz aldattiniz sonra kendimi oldurcem dediniz sonra yok olduremedim dediniz simdi de esya kirip gitmek istiyorsunuz. Burda size fazla mesaj atilinca mutlu oluyorsunuz ondan bu konulari aciyorsunuz. Psikolojik tedavi olun kendinize ugras bulun.
O zaman esya felan kirmayin direk gidin birde basiniza bela etmeyin esinizi duzgun duzgun bosanin.Kız ciden bitti fek değil hepsi gercek
Tüm bardak tabakları kırdım kendi ceyizim ozenrek aldım benim eşyalarim desem yinede zabıt tutulurmuEşyalara zarar verirsen ananı ağlatır senin zabıt tutturup da ablacım hadi bi dahaki konunu annenin evinden aç inşallah dinimiz amin. Bir eve bu kadar konu fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?