- 11 Haziran 2023
- 286
- -46
- 18
Kızlar bilen bilir kendi kendimi paraladım iki saatir oturdum düşündüm kendime. Böyle olmayacağını sonuç getirdim. Ve ailemle konuştum ya gelirim yada kendime tek başıma hayat kurucağımı söyledim annemler ise gel dedi. Ve bu bana seviyorum deyip sevmeyen insanın yanında daha çok kalmiycami belirtim bu geceye bilet kestim uçak bileti ona zere bir şey söylemeden gitmeyi düşünüyorum tüm eşyalarım her şeyim burda goturemiyorum"" TV yatak vs vs vs hepsini kırıp dökmeyi planlıyorum gelmeden tüm bardakları tabakları kırdım zaten ona hakimi helal etmiyorum zehir zıkım olsun saygımı kendilimi bitirmişim bunun yanında yalandan sevgiler hala son noktaya kadar sevip ediyordum fakat sabah birşey dedim bilerek içimde kötü bir his var ne hisi vs vs bilmem dedim yok olmasın iyi şeyler olsun +o hesaptan konuşmayi kesince soguğma geldi ve bana böyle sade konuşmalar o hesap ile yazistinda her dakika bana seni seviyorum diyordu. Size tavsiyem surkeli seni seviyorum lafı duyuyorsanız net aldatılıyorsunuzdur kendime baktım sürekli kendini haklı çıkarıyor ediyor dayanamadım iş buraya geldi ve annem sağolsun konuştum etim akrabalar konuşucak edicek ama kendime bu saygısızlı devam etiremezdim bitti muradına ersin haramda huzur arsan huzur sana haram olur Ahmet bey:) kızlar benim kaç altınımı satı fakat geriye kalan altinlarim duruyor mihir konusunda hoca sordunda altinlarim mihrim.dedim tamam dediler ve mihir Etiler altınlarımı da gotureceğim ona ve ailene bırakamam annesi çok uzulucek ama keşke bir tane parça elbisem olmasaydı insan olsaydı üzülüyorum bittiğine fakat o dusunseydi bu radeye gelmezdi kızlar bu kadar benden sizde değersiz hisedildiniz yerde durmayın intikam güzel şeydir...