Kızlar acil bakarmısınız buraya

Alyaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
83
19
38
Aranızda funit 100 mg azeltin 500 mg ve gynomak fitil ve doktorum bir başka fitil daha yazmış ornisid 500 mg fitil eşimede fitilin hapından yazmış bu ilaçları kullanan ve kullanıpta yan etki gören var mı ve iki fitili nasıl kullanacam kızlar ilk hangisini kullanmaya başlıyayım yada ikisini 1 gün içinde bir sabah birini de gece mi almalıyım kızlar lütfen yardımcı olur musunuz

Eczacı ilaçların zamanını sırasını yazmadı mi? Reçetede doktor bunları tek tek yazıyor. Eczacı da üstüne yazıyor ilacın.

Hayır sadece hapların üstüne yazmış fitillere de bişey yazmamış
enabiz.gov.tr de reçetelerim kısmı var. Orada tarihe göre şu anki recetenizi bulun. Ayrıntılı yazıyor kaç doz vs.

Geçmiş olsun ama ya doktorunuzu arayın sorun ya da eczacıya sorun bi. İlaçların prospektüsünde de yazar nasıl kullanmanız gerektiği. Antibiyotik ve ornidazol yazılmış sanırım. İlaçların içeriğini okuyun orda yan etkiler yazar. Alerjiniz vs yoksa önemli bi yan etki yapmaz diye düşünüyorum. Bir de iltihap diyorsunuz ama iltihabınız tam olarak nedir acaba? Bulaşıcı bir enfeksiyon mu?

Bilmiyorum ki canım sadece bağışıklık sistemin çok zayıf dedi hemen enfeksiyon kapıyorsun dedi eşine de ilaç yazıcam eşinden enfeksiyon almış olabilirsin dedi ve kronik iltihabın var dedi zaten cuma günü randevum var tam anlamadım bu enfeksiyon ve kronik iltihabı

Yok canım benim o dediğin ilacı yazmamış

Yok canım benim o dediğin ilacı yazmamış
Ornisid demiştin ya onun içeriği ornidazol ama sor bi ne enfeksiyonum var diye dediği gibi eşinden kapmışsan bulaşıcı bir şeydir. Adını bi öğren bakalım. Kültür aldıysa senden orda sonuçta yazar ne olduğu. Ki almadıysa kültür alsın bence ne olduğu belli olsun. Eşine de tedavi verdiyse öyle bir şeydir diye düşünüyoru ve mutlaka kullanın ikiniz de ilaçları. Tedavi devam ederken ve bittikten bir süre sonrasına kadar da birlikte olmayın bence yoksa tekrarlayabilir enfeksiyon. Aynı zamanda sağlığınıza beslenmenize dikkat edin. Probiyotikli şeyler yiyin için. Protein ağırlıklı beslenin. Şekerli paketli ürünler tüketmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…